Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Πραγματοποιήθηκε στον Αλέξανδρο η εκδήλωση για τον αργαλειό και τις ΚΟΙΝΣΕΠ


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


IMG_6390Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» και του ΚΠΕ Σφακιωτών σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας με τίτλο «Να υφάνωμε το μέλλον με τα δικά μας χέρια». Η εκδήλωση αποτέλεσε συνέχεια της 5ης καλοκαιρινής συνάντησης προβληματισμού και διαλόγου του «Φηγός» με τον ίδιο τίτλο και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της λειτουργίας της ομάδας εκμάθησης της τέχνης του αργαλειού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Αλεξάνδρου «Φηγός» και μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σφακιωτών, κ. Αγγελική Σούνδια, καλωσόρισε το κοινό και μίλησε για τη λειτουργία της ομάδας εκμάθησης της τέχνης του αργαλειού καθώς και για τις σκέψεις που γεννά η λειτουργία αυτής της ομάδας και οι στόχοι του «Φηγός» για την αξιοβίωτη ανάπτυξη της ορεινής Λευκάδας.

Ο κ. Άγγελος Φίσκιλης, Σύμβουλος Ανάπτυξης της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, μίλησε για τη σύσταση και λειτουργία των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού που απηύθυνε αρκετές ερωτήσεις.

[cincopa AIEADZMdNmX0]

Εκ μέρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Αρβανίτης, διάβασε τον χαιρετισμό και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του Δημάρχου Λευκάδας και Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Κων/νου Δρακονταειδή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ της ομάδας αργαλειού του «Φηγός» για το διασίδι και τον αργαλειό. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με τραγούδια από όλη την Ελλάδα από την ομάδα «Στησίχορος» με τη φιλική συμμετοχή του π. Βασιλείου Κακλαμάνη καθώς και της κ. Τίνας Κουζαρίδου που τραγούδησε τραγούδια της Κύπρου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η φετινή καλοκαιρινή συνάντηση του «Φηγός» στον Αλέξανδρο θα πραγματοποιηθεί 10-11-12 Ιουλίου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων στο Μοναστήρι του Άη Γιώργη στους Σκάρους.

Ειρήνη Βονιτσάνου

πηγή

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!