Προαναγγελια Συμπραξεων Οτα με ΚοινΣΕπ


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Νομοσχέδιο που θα προβλέπει τη σύναψη κοινωνικών συμπράξεων με επικεφαλής τους δήμους και σε συνεργασία με όλα τα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ακόμη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει η θεσμοθέτηση του μηχανισμού και του τρόπου υλοποίησης του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και διευκρίνισε ότι οι δήμοι θα έχουν βασικό ρόλο στον εντοπισμό και την ενημέρωση των δικαιούχων.

Ειδικά για τις κοινωνικές συμπράξεις που θα γίνονται με επικεφαλής τους δήμους κ. Κερκέρογλου σημείωσε ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα τον ενιαίο σχεδιασμό των κοινωνικών δράσεων, την αύξηση του κοινωνικού ελέγχου και της κατανομής κοινωνικών κονδυλίων, ενώ οι αυτοδιοικητικοί φορείς θα καλούν τους φορείς που επιθυμούν να ενταχθούν στην κοινωνική σύμπραξη να υπογράψουν το σχετικό πρωτόκολλο.

http://www.otanews.gr

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep