ΠΡΟΣΟΧΗ Ψεύτικα μηνύματα για Χρηματοδοτήσεις σε ΚοινΣΕπ


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Με αυτό μας το κείμενο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες όλες τις ΚοινΣΕπ.

Τα μηνύματα μοιάζουν να προέρχονται από τους Υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έχουμε έρθει σε επαφή με τους αρμόδιους διαχειριστές και  τους έχουμε ενημερώσει για το θέμα ασφαλείας για πιθανή παραβίαση των υπολογιστικών τους συστημάτων και το θέμα είναι σε διερεύνηση.

Κάποιος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ έχει χρησιμοποιήσει το Αρχείο του Μητρώου που περιέχει τα προσωπικά δεδομένα των ΚοινΣΕπ περιλαμβανομένου του Email και στέλνει παραπλανητικά μηνύματα με το παρακάτω περιεχόμενο για Δάνεια.

Γνωρίζετε ότι η χρηματοδότηση και η προσφορά δανείων είναι πολύ εύκολη και προσιτή για το ευρύ κοινό; Χρειάζεστε ένα δάνειο οποιουδήποτε είδους με χαμηλό επιτόκιο 3% ανά συγκεκριμένο ποσό; επικοινωνήστε με το **********@aol.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η μεθοδολογία είναι κλασική και προβλέψιμη. Από τι στιγμή που κάποιο θύμα τσιμπίσει και επικοινωνήσει μαζί τους, θα του ζητηθεί να δώσει όλα τα προσωπικά του στοιχεία, αντίγραφο ταυτότητας, ακόμη και αντίγραφο εκκαθαριστικού, με την υπόσχεση πως θα λάβει οποιοδήποτε ποσό δανείου επιθυμεί, με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους. Αφού αποσπάσουν τα στοιχεία, θα εξαφανιστούν. Κατόπιν , τα στοιχεία του θύματος θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε παρανομία, εν αγνοία του και συνήθως εις βάρος του. Τα ελληνικά των απατεώνων είναι επιεικώς απαράδεκτα, πράγμα που σημαίνει πως προέρχονται από το εξωτερικό. Το γεγονός όμως πως επανεμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο, σημαίνει πως κάποιοι πέφτουν θύματα της απάτης τους.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρέπει να απαντήσετε η να ξεκινήσετε συζήτηση με τον αποστολέα καθώς κάθε άλλο στοιχείο που θα σας αποσπάσει θα χρησιμοποιηθεί για εγκληματικό σκοπό με τελικό στόχο τον τραπεζικό σας λογαριασμό και την χρήση των στοιχείων σας για άλλους παράνομους σκοπούς όπως ξέπλυμα χρημάτων από παράνομες ουσίες και άλλες έκνομες πράξεις.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep