Πώς να κερδίσετε την καρδιά, το μυαλό και την αφοσίωση …


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΠώς να κερδίσετε την καρδιά, το μυαλό και την αφοσίωση των πελατών και των εργαζομένων σας

Οτιδήποτε είναι καλό για εσάς, μπορεί να είναι εξίσου καλό και για τους άλλους! Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος για να γοητεύσετε τους πελάτες σας και τους εργαζόμενους στην εταιρεία σας.

Αλλά, κάθε επιχείρηση πρέπει να διευκολύνει την αυτονομία των πελατών της, την πρόσβαση των εργαζομένων της στη γνώση και την επίτευξη του σκοπού της με το δικό τους τρόπο!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Guy Kawasaki, στο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του, με τίτλο “The Art of Changing Hearts, Minds and Actions”. Λέει, λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσει κανείς στην επιτυχία. Αλλά εδώ προκύπτει και ένα ερώτημα: γιατί να επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε δρόμους που δεν θα συμπεριλαμβάνουν τη συμπάθεια (likability), την αξιοπιστία και την ποιότητα; Και υπογραμμίζει τη δύναμη της γοητείας που με συγκεκριμένους τρόπους μπορούμε να ασκήσουμε στους πελάτες και στους εργαζόμενους σε μια επιχείρηση.

Γοητεύστε τους εν δυνάμει πελάτες σας …. διαβάστε εδώ την συνέχεια

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep