Σας ενημερώνουμε για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής myAADEapp.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Κατεβάστε την εφαρμογή μας κι επωφεληθείτε από τις ευκολίες χρήσης της, για να εκπληρώνετε απλά, γρήγορα και με ασφάλεια τις υποχρεώσεις σας.

Με την εφαρμογή myAADEapp:

  • Ενημερώνεστε για τον λογαριασμό σας και εκτελείτε ασφαλείς πληρωμές μέσω IRIS ή κάρτας με άμεση πίστωση της οφειλής σας.
  • Δηλώνετε ή μεταβάλλετε τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού για την καταβολή επιστροφών φόρου και έχετε πρόσβαση στα Ραντεβού σας, τα Αιτήματα που έχετε αποστείλει και στα Μηνύματα που έχετε λάβει από εμάς.
  • Λαμβάνετε ειδοποιήσεις με βάση το προφίλ που θα ορίσετε στις Ρυθμίσεις (πολίτες, επιτηδευματίες, φοροτεχνικοί), για να ενημερώνεστε για τις φορολογικές ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν.
  • Λαμβάνετε εξατομικευμένες φορολογικές ενημερώσεις, ώστε να πληροφορείστε έγκαιρα για τις φορολογικές σας υποχρεώσεις.
  • Κατεβάζετε κι αποθηκεύετε στο myWallet χρήσιμα έγγραφα, όπως Αποδεικτικό Ενημερότητας, Τέλη Κυκλοφορίας, Βεβαίωση Φορολογικού Μητρώου.
  • Εντοπίζετε στο χάρτη τις πλησιέστερες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, όπου κι αν βρίσκεστε, κι επικοινωνείτε με απευθείας κλήση είτε με αυτές είτε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων της ΑΑΔΕ.
  • Μετά την αρχική εγγραφή σας με τους κωδικούς TAXISnet, μπαίνετε εύκολα και γρήγορα στις υπηρεσίες της εφαρμογής, μόνο με χρήση PIN ή/και βιομετρικών στοιχείων.

Η εφαρμογή myAADEapp, είναι ο δικός σας προσωπικός βοηθός στην εξυπηρέτηση των φορολογικών σας υποχρεώσεων.

Βάλτε τέλος στις προσπάθειες εξαπάτησης από κακόβουλους τρίτους, αποκτώντας ένα ασφαλές κανάλι επικοινωνίας και συναλλαγών με την ΑΑΔΕ.

Κατεβάστε την εφαρμογή myAADEapp εδώ: