Σε λειτουργία η εφαρμογή. Οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου “Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας”


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή υποβολής του εντύπου “Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας” στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ”. Επίσης αναρτήθηκε στην ίδια ιστοσελίδα σχετικός οδηγός συμπλήρωσης του εντύπου “Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας”.

Σημειώνεται ότι η Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας υποβάλλεται από επιχειρήσεις εργοδότες, που έχουν αριθμό μητρώου εργοδότη (ΑΜΕ) στον e- ΕΦΚΑ, του ιδιωτικού τομέα, των οποίων ή έχει ανασταλεί η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, βάσει ΚΑΔ, με εντολή δημόσιας αρχής ή πλήττονται σημαντικά βάσει Κ.Α.Δ. κύριας δραστηριότητας, που ορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19.

Η Υποβολή της Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας πραγματοποιείται από την αρχική οθόνη του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ επιλέγοντας από το μενού στο πάνω μέρος της οθόνης [ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ] – [Δηλώσεις Αναστολής Δραστηριότητας Εργοδότη] – [Εισαγωγή] ή εναλλακτικά από την ενότητα [Δηλώσεις Αναστολής Δραστηριότητας Εργοδότη] κάνοντας κλικ στο [Για να καταχωρήσετε νέα Δήλωση, πατήστε εδώ:].

Μπορείτε να διαβάσετε στο σύνολό του τον Οδηγό ακολούθως:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [370.37 KB]