Στα Ιωάννινα ΚοινΣΕπ κατά του καπνίσματος


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Την Τετάρτη 12/12/18 και την Παρασκευή 14/12/18 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία της ΚοινΣ.Επ. – Ζωή Χωρίς Καπνό στον ισόγειο χώρο επί της οδού Καπλάνη Ζώη (πεζόδρομος), αριθμός 4.

Η Κοιν.Σ.Επ. – Ζωή Χωρίς Καπνό αποτελεί κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας, εγκεκριμένη από την Γενική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με Αριθμό Γενικού Μητρώου: 000113303061.

Στην Κοιν.Σ.Επ. – Ζωή Χωρίς Καπνό παρέχονται υπηρεσίες πρόληψης, έρευνας και υποστήριξης διακοπής καπνίσματος, συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Η προσέγγιση αυτή αφορά την πρακτική υποστήριξη διακοπής καπνίσματος μέσω ολοκληρωμένων κοινωνικών και συμβουλευτικών δράσεων. Οι δραστηριότητές αφορούν στους τρεις σημαντικούς τομείς διαχείρισης ενός κοινωνικού προβλήματος που είναι η Πρόληψη, η Έρευνα και η Δράση/Παρέμβαση.

Την πρωτοβουλία «τρέχει» μια πενταμελής ομάδα επιστημόνων, πρώην καπνιστές/ριες που συγκεντρώθηκαν υπό το φως της κοινωνικής δράσης και δημιούργησαν με ιδιωτική πρωτοβουλία έναν Φορέα ολοκληρωμένης προσέγγισης και υποστήριξης της Ζωής Χωρίς Καπνό:

  • Ναπολέων Παπαγεωργίου, Κοινωνιολόγος MSc, υπ. Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων Πρακτική άσκηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ Εκπαίδευση στην Κλινική / Κοινωνική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων (ΕΚΠΑ)
  • Μάρθα Κώστα, Κλινική Διαιτολόγος, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Yoga Instructor
  • Χρύσα Καραγιαννοπούλου, Παιδαγωγός – Λογοθεραπεύτρια
  • Μαριάννα Σταυροπούλου, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Επαγγελματίας Ψυχικής Υγείας (Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η.)
  • Γιάννης Τσουμάνης, Επαγγελματίας Εστίασης, Απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!