Σχετικά με την Υποχρέωση Εγγραφής στο ΓΕΜΗ των ΚοινΣΕπ με τον νόμο 4635/2019 άρθρο 86


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Καθώς δεχόμαστε αρκετά μηνύματα τόσο από ΚοινΣΕπ όσο και από λογιστές σχετικά με την αναφορά στον νέο νόμο 4635/2019 με την υποχρέωση εγγραφής των ΚοινΣΕπ στο ΓΕΜΗ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τους Αρμοδίους από το Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας.

Άρθρο 86 Υπόχρεοι εγγραφής στο Γ.Ε.ΜΗ. 1. Στο Γ.Ε.ΜΗ. εγγράφονται υποχρεωτικά: στ. η Κοιν.Σ.ΕΠ. που συστήνεται κατά τον ν. 4430/2016 (Α΄ 205)

Λαμβάνοντας υπόψιν το παρακάτω άρθρο …

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ- ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ – ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 115 Η ισχύς των άρθρων 85-116 αρχίζει τρεις μήνες από τη δημοσίευση του παρόντος.

Η ενημέρωση από το Αρμόδιο Γραφείο κατόπιν ερωτήσεως μας είναι ότι μέχρι έναρξης ισχύος του παρόντος άρθρου θα έχει διευθετηθεί το θέμα αυτό και μέχρι τότε δεν υπάρχει θέμα άμεσης εγγραφής των ήδη ιδρυθέντων ΚοινΣΕπ όσο και όσων δημιουργούνται μέχρι τότε.

Αν έχετε κάποιο ερώτημα είμαστε στην διάθεση σας μέσω αποστολής μηνύματος η τηλεφωνικής κλήσης

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download


Discover more from ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

Subscribe to get the latest posts sent to your email.