Τα Μαύρα Κοράκια της Κοινωνικής Οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σε λίγες μέρες θα διαβάσετε εδώ το άρθρο μας για τα Μαύρα Κοράκια με τα Γαμψά Νύχια που θέλουν να κατασπαράξουν τις σάρκες της κοινωνικής οικονομίας και να συνεχίσουν να καρπούνται κάθε προσπάθεια προς ίδιον όφελος. Άνθρωποι χωρίς ήθος χωρίς συναίσθηση χωρίς αισχύνη που θέλουν να επιβάλουν με τα παρατηρητήρια τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν την άποψη τους και την κατεύθυνση τους σε ένα κίνημα αυτοδιάθεσης και αυτοοργάνωσης.

Άνθρωποι που οργανώνουν φιέστες με ελάχιστους ακροατές απλά και μόνο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε έναν χώρο που τους έχει αποβάλει σαν παράσιτα. Αποτυχημένοι της ζωής και της κοινωνίας που έχοντας χάσει κάθε έρεισμα πασχίζουν για την καθυπόταξη και την καθοδήγηση των συνεργατικών επιχειρημάτων βλέποντας τα σαν το πτώμα που θέλει να κατασπαράξει το κοράκι. Σε καλούμε να μας στείλεις τις δικές σου σχετικές παρατηρήσεις για ότι έχει πέσει στην αντίληψη σου για την καπήλευση του κινήματος της κοινωνικής οικονομίας από τους αυτοαποκαλούμενους Μέντορες και παντογνώστες.