Τουρνουά Αγάπης για την ενίσχυση της ΚοινΣΕπ «Ανοιχτοί Ορίζοντες-Το Παρεάκι» στον Αγ. Δημήτριο


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ο Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Νέο Κλειστό του Αγ. Βασιλείου, το Σάββατο 5.01.2019 και ώρα 18:00 μ.μ. το ”Τουρνουά Αγάπης” , για την στήριξη και προβολή του έργου του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ”Ορίζοντες”.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ. Κρόνος, του Μίλωνα και του Παναθηναϊκού.

Τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.) «Ανοιχτοί Ορίζοντες-Το Παρεάκι» που θα δραστηριοποιείται στο κυλικείο της πλατείας Παναγούλη, που έχει παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό από το Δήμο Αγ. Δημητρίου.

Στο κυλικείο θα εργάζονται – υποστηριζόμενα πάντα από το αρμόδιο εκπαιδευτικό προσωπικό – άτομα με Αναπηρία (νοητική υστέρηση και Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος), πραγματώνοντας έτσι την ουσιαστική κοινωνική ενσωμάτωση και το αναμφισβήτητο δικαίωμα όλων στην εργασία.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι ίσοι και έχουμε τα ίδια δικαιώματα!

Στηρίζουμε οικονομικά και προβάλλουμε το σπουδαίο έργο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α Ορίζοντες.

Σας καλούμε να το στηρίξετε και εσείς!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Σκουλίκας Δημήτρης
Ο Γεν Γραμματέας Καραχάλιος Χρήστος

Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Αγ. Δημητρίου
Α2 Γυναικών Μπάσκετ – Β’ Εθνική Ανδρών Μπάσκετ
Έτος ιδρύσεως 1976

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep