Το ποσό των 161 εκ θα διαθέσει η κυβέρνηση για την Κοινωνική Οικονομία


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Το ποσό των 161 εκ ευρώ θα διαθέσει η πολιτεία για την Κοινωνική Οικονομία. Τα 79 εκ προκύπτουν από τα ΠΕΠ των περιφερειών και τα υπόλοιπα από τα τομεακά των υπουργείων, όπως το ΥΠΑΑΤ από τα Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας.

Αυτό ανακοίνωσαν τα στελέχη του υπουργείο Εργασίας, Ιωάννης Μπάρκας και Έλενα Καλημέρη σε εκδήλωση στην Κομοτηνή το περασμένο Σάββατο.

Τα στελέχη του υπουργείου πρόσθεσαν πως στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για αυτόνομη ανάπτυξη του οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Επι πλέον ανέφεραν και τις υποστηρικτικές δομές που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα.

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep