Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε Η στάση της Κυβέρνησης προς τους Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας – Κοιν.Σ.Επ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σε απάντηση της σχετικής Αναφοράς, με την οποία κατατέθηκε στη Βουλή από τον Βουλευτή κ. Χάρη Μαμουλάκη κοινή επιστολή του Φορέα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Υποστήριξης Κοιν.Σ.Επ. και της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία 3 χρόνια αρκετές Κοιν.Σ.Επ. …..

η απάντηση στην επερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που μόλις λάβαμε από τον κο Χάρη Μαμουλάκη

…..στις συναλλαγές τους με τις Τράπεζες, τον εξοστρακισμό των Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας από τον ΟΑΕΔ/ΔΥΠΑ και τη μη αποζημίωση τους στο πλαίσιο της διαδικασίας αποζημίωσης των ελευθέρων επαγγελματιών και των ΝΠΙΔ με το ποσό των 800 ευρώ η οποία ανακοινώθηκε κατά την έναρξη της πανδημίας του Covid-19 και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σας γνωρίζουμε τα εξής:


Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab