Αναστολή Συναντήσεων στα γραφεία μας μέχρι νεωτέρας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Με την αύξηση των κρουσμάτων του Κορωνοϊού στην Δυτική Αττική και κατόπιν παρότρυνσης από τις Δημόσιες Αρχές να περιοριστεί όσο είναι δυνατόν η εξάπλωση του ιού ….

… Αναστέλουμε επ΄ αόριστο την δυνατότητα συναντήσεων στα γραφεία μας για λόγους προστασίας της υγείας τόσο των επισκεπτών μας όσο και του προσωπικού μας παρότι τα γραφεία μας δεν είναι στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά πλήθος επισκεπτών μας έρχονται από αυτές τις περιοχές.

Παρόλα αυτά έχουμε την δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα Zoom στην διεύθυνση εδώ και με κωδικό πρόσβασης την λέξη koinsep

Αργότερα όταν βελτιωθεί η κατάσταση θα σας ενημερώσουμε με νέα μας αναρτηση. Πάντα θα είμαστε στην διάθεση σας για επικοινωνία τις ημέρες και ώρες που είναι αναρτημένες στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασίας σας.