Ασυναρτησίες από “Ειδικούς” μέσα από δημόσια μέσα ενημέρωσης σε απ’ευθείας σύνδεση!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Είναι της μόδας τώρα τελευταία να βγαίνει δημόσια “κάθε ειδικός” και να μιλά περί Κοινωνικής Οικονομίας και άλλων σχετικών θεμάτων.

Τελευταίο Παράδειγμα σήμερα 9 Ιουνίου ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ2 κάποιος που θεωρεί εαυτόν ειδικό στην Κοινωνική Οικονομία.

Μέχρι εκεί καλό και σεβαστό εφόσον κάποιος δεν ανοίγει δημόσια το στόμα του επικαλούμενος αυθεντία να μιλά και να λέει ασυναρτησίες και ασχετοσύνες περί Κοινωνικής Οικονομίας και ΚοινΣΕπ.

Για παράδειγμα ελέγχθηκε ότι η ΚοινΣΕπ δίνει 5% μέρισμα το οποίο και φορολογείται η ότι η ΚοινΣΕπ είναι ένα νέο νομικό πρόσωπο του 2016 όπου βγήκαν διευκρινίσεις το 2017 .

Επίσης αναφέρθηκε ότι έχει ειδική φορολογία με ελαφρύνσεις. Και ότι μπορεί να διαχειρίζεται κινητή και ακίνητη περιουσία του Δημοσίου.

Ένα άλλο άσχετο ελέγχθηκε ότι οι ΚοινΣΕπ έχουν προβάδισμα στις συμβάσεις με το Δημόσιο κάτι που ισχύει μόνο εν μέρη καθώς με τον νόμο 4412 και το Άρθρο 20 Συμβάσεις ανατιθέμενες κατ’ αποκλειστικότητα – (γ) μόνο οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Ένταξης της περίπτωσης α΄ της παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 4019/2011 (Α΄ 216)

Αυτά ήταν Μερικά από τα διαμάντια που ακούστηκαν στην εκπομπή αυτή. Και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της Μπουρδολογίας που αναφέρθηκε από τον “Ειδικό” αυτόν.

Σε τελική ανάλυση καλό θα είναι όταν είμαστε σε δημόσιο μέσο ενημέρωσης και μας βλέπει κόσμος να προσέχουμε τι λέμε καθώς όταν λέμε κάτι λάθος παραπλανούμε και παροδηγούμε τον κόσμο σχετικά με την Κοινωνική Οικονομία και δυσφημούμε την επιχειρηματική αυτή μορφή.

Ο Διαγωνισμός της ημέρας … Βρείτε ποιος είναι ο ειδικός και κερδίστε 5% Μέρισμα στις μετοχές σας

Για αυτό λοιπόν αν θέλετε έγκυρη ενημέρωση και άμεσο λύσιμο κάθε απορίας σας να μας καλείτε άμεσα η να μας στέλνετε το ερώτημα σας από την φόρμα επικοινωνίας μας για να έχετε έγκυρη και σωστή ενημέρωση.