Διοργανωση εργαστηριου για Κοιν.Σ.Επ.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Διοργάνωση εργαστηρίου για Κοιν.Σ.Επ. συλλογικού & παραγωγικού σκοπού

Το εργαστήριο σχεδιάζεται να διεξαχθεί προς τα τέλη Ιανουαρίου στην Αθήνα (η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών). Ο στόχος του εργαστηρίου είναι διττός: Η δικτύωση μεταξύ των επιχειρήσεων που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας και η γνωριμία τους με επιχειρηματικά μοντέλα και ιδέες που έχουν δοκιμαστεί και επιτύχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για το σκοπό αυτό, έχουν προσκληθεί ως ομιλητές εκπρόσωποι ευρωπαϊκών κοινωνικών επιχειρήσεων.

Με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση του εργαστηρίου, που το κύριο θέμα του είναι «Τα επιχειρησιακά μοντέλα (Business Models) των Κοιν.Σ.Επ. συλλογικού και παραγωγικού σκοπού» και την παραγωγή αποτελεσμάτων με προστιθέμενη αξία για εσάς, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το επισυναπτόμενο ερωτηματολόγιο που αφορά στο επιχειρησιακό μοντέλο της Κοιν.Σ.Επ την οποία εκπροσωπείτε, μέχρι τη Δευτέρα 21/1/2013. Οι απαντήσεις σας σε αυτό θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας έτσι ώστε μέσα από τις εργασίες του εργαστηρίου να προκύψουν προτάσεις ή ακόμη και λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ