Δυνατότητα αναστολής συμβάσεων τον Αύγουστο σε επιχειρήσεις εστίασης, πολιτισμού, αθλητισμού


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της εστίασης, του πολιτισμού και του αθλητισμού να θέτουν σε αναστολή τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους από 1.8.2020 μέχρι και 31.8.2020, δίνει εκ νέου το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η απόφαση, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των μέτρων προστασίας από την πανδημία που έλαβε η Πολιτική Προστασία.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε σειρά μέτρων -ανάμεσά τους η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους- μετά την αύξηση που παρατηρείται στον αριθμό των νέων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται χαλάρωση ως προς την τήρηση των μέτρων και φαινόμενα συγχρωτισμού και συνωστισμού, τα οποία αποτυπώνονται στην αυξητική τάση των κρουσμάτων. «Για αυτό κρίνεται επιβεβλημένο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα» συμπλήρωσε.