Εκδήλωση για τον «Προσβάσιμο Τουρισμό στη Ρόδο» στις 11/01/2019 από την ΚοινΣΕπ Ασκληπειάδες


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η «Ασκληπειάδες Κοιν.Σ.Επ.», διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προσβάσιμος Τουρισμός στη Ρόδο – Προκλήσεις και Προοπτικές» την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με ελεύθερη είσοδο.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα όπως οι τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς, ο κοινωνικός της αντίκτυπος της παροχής υπηρεσιών προσβάσιμου τουρισμού, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες στις διακοπές τους, καθώς και με ποιους τρόπους μπορούν αυτά να εξυπηρετηθούν καλύτερα από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Επιπλέον, θα λάβει χώρα η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Accessible Rhodes».

Στην εκδήλωση, τέλος, θα παρευρεθούν τοπικοί Φορείς καθώς και ο κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ και της Ε.Σ.ΑμεΑ, ενώ την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Μαίρη Φώτη.

Η εκδήλωση τελεί υπό τη στήριξη της Gem Travel και Dingo Marketing Team.