Ενημέρωση για την Ψηφιακή Πλατφόρμα του Γενικού Μητρώου Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Όπως όλοι σας γνωρίζετε από τις 20 Φεβρουαρίου έχει αλλάξει ο τρόπος υποβολής αιτήσεων εγγραφής και άλλων πράξεων που έχουν σχέση με τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών που παρέχονται από το αρμόδιο τμήμα.

Μερικοί από εσάς ίσως έχετε προσπαθήσει να κάνετε εισαγωγή με τους Κωδικούς σας TaxisNet αλλά όταν προσπαθήσετε να κάνετε εισαγωγή των στοιχείων σας ΑΦΜ και Α.Γε.Μ.Κ.Ο. διαβάζετε ένα ενημερωτικό αναδυόμενο παράθυρο με το μήνυμα αυτό που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Ο λόγος που το βλέπετε αυτό είναι ότι δεν έχει ακόμα περαστεί στο σύστημα το αρχείο σας για να μπορείτε να κάνετε εργασίες όπως τροποποίηση καταστατικού και υποβολή απολογισμού η άλλες κινήσεις.

Εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ήδη οι εργαζόμενοι στο Μητρώο έχουν ξεκινήσει την εισαγωγή των στοιχείων των ΚοινΣΕπ και σύντομα κάθε ένας από εσάς θα λάβει στο mail που είναι δηλωμένο στο Μητρώο ότι έχει ολοκληρωθεί η εισαγωγή και θα μπορείτε να κάνετε ότι πράξη θέλετε μέσα από την πύλη αυτή.

Τώρα όσον αφορά τον ετήσιο απολογισμό αυτός πρέπει να γίνει έως 30/06 και εφόσον έχει υποβληθεί η φορολογική δήλωση σας μέσα από το διαχειριστικό σας.

Κάθε νέα υπό σύσταση ΚοινΣΕπ που κάνει την πρώτη της αίτηση μέσα από αυτή την πύλη αυτόματα δημιουργείται και ο φάκελος της οπότε στην συνέχεια θα έχει πρόσβαση με τους Κωδικούς TaxisNet που αποκτά με την εγγραφή της στην Εφορία.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά μπορείτε να μας στέλνετε το μήνυμα σας από την φόρμα επικοινωνίας εδώ και σας καλούμε να συμπληρώσετε την έρευνα Καταγραφή Προβλημάτων ΚοινΣΕπ Άνοιξη 2018 και να βοηθήσετε και εσείς με τα τυχόν προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει σχετικά.