Ημερίδα με θέμα «Paintwalk. Περισσότερο Χρώμα στη Ζωή μας- Αλλάζουμε την Πόλη»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σας Προσκαλούμε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στις 10:00 π.μ. στην Ημερίδα με θέμα «Paintwalk. Περισσότερο Χρώμα στη Ζωή μας- Αλλάζουμε την Πόλη» στο GAZARTE στην οδό Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι.

prosklisi_imerida_paintwalk

Στην συγκεκριμένη Ημερίδα θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε το «χρώμα της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα του ιστορικού της κέντρου τόσο με την κυριολεκτική όσο και με την μεταφορική έννοια του χρώματος. Το χρώμα με την έννοια της ατμόσφαιρας που αποπνέει το ιστορικό κέντρο στο παρελθόν, παρόν και μέλλον.

poster_paintwalk

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν επίσης αναλυτικά τα κτίρια του ιστορικού κέντρου που περιλαμβάνονται στην διαδρομή Paintwalk,την οποία θα ακολουθήσουμε μετά το τέλος της ημερίδας, καθώς και η σχέση τους με το χρώμα της εποχής τους, με την ταυτόχρονη προβολή δράσεων που συμβάλλουν στον καθορισμό και ανάδειξη του χρώματος του κέντρου με την μεταφορική του σημασία.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία περιλαμβάνονται η πρόσκληση,  η αφίσα, το Πρόγραμμα της Ημερίδας και το αντίστοιχο Δελτίο Τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paintwalk επισκεφθείτε το www.paintwalk.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ

Κατεβάστε το πρόγραμμα

Κατεβάστε το δελτίο τύπου