Η Α.Σ. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» προσκαλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής :


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Το ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων συμμετέχει ως εταίρος στην  Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ», που υλοποιεί στο Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής την πράξη με τίτλο «Συνέργεια για την Απασχόληση στη Δυτική Αθήνα» στο πλαίσιο της 7: «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 8 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Η περιοχή παρέμβασης ορίζεται  στον Δυτικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Αναφορικά με τις περιοχές παρέμβασης σημειώνονται όλοι οι Δήμοι του Δυτικού Τομέα Αθηνών (Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρουπόλεως και Χαϊδαρίου) και με επίκεντρο το Δήμο Ιλίου.

Στόχος της παρέμβασης είναι η προώθηση της κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης 82 ανέργων της περιοχής παρέμβασης, μέσω της παροχής ενός ολοκληρωμένου πλαισίου δράσεων , που απώτερο στόχο θα έχουν την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση, ενώ οι ειδικότεροι στόχοι αυτού θα είναι:

-Η προώθηση της ενσωμάτωσης των ανέργων της περιοχής στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας.

-Η ένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας μέσα από την αξιοποίηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

-Η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Η Α.Σ. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» προσκαλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής :

– Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

– Νέοι επιστήμονες (μηχανικούς που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης.

– Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.

Για να δείτε  την πρόσκληση αναλυτικά πατήστε εδώ.

Η αίτηση θα υποβάλλεται από τις 22/06/2015 έως 17/07/2015 αποκλειστικά στα γραφεία του συντονιστή εταίρου της ΑΣ, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10.00πμ – 16.00μμ από τους υποψήφιους ωφελούμενους στην διεύθυνση Λ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον .

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

Το έργο υλοποιείται σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ.: 2399-3/7/2012 (κωδικός πρόσκλησης 40) πρόσκληση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής – Περιφέρειας Αττικής, στα πλαίσια της Δράσης 7, της Κατηγορίας παρέμβασης 1: Ενδιάμεσες πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Αξονα Προτεραιότητας 8: Διευκόλυνση της πρόσβασης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).