Η ΚοινΣΕπ “Νέοι Ορίζοντες” ανέλαβε τον καθαρισμό των γραφείων και κτηρίων της Περιφέρειας Αττικής.


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Νέοι Ορίζοντες”, το πρώτο επιτυχημένο και μοναδικό παράδειγμα «Κοιν.Σ.Επ. Ένταξης» στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι της ανατέθηκε (Απόφαση Ανάθεσης της Οικονομικής Επιτροπής ΑΔΑ: 62ΨΔ7Λ7-Β8Ψ) η καθαριότητα των κτηρίων της Περιφέρειας Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών) επί της Λ. Μεσογείων 156.

Η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύεται συμπαραστάτης στο εγχείρημα μας και μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών κας Μ. Χριστάκη, στηρίζει έμπρακτα την αλλαγή του παραδείγματος στην εργασιακή επανένταξη αναθέτοντας την καθαριότητα των χώρων τους σε μια επιχείρηση που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα και την συνεργασία, προβάλλοντας έναν άλλο τρόπο ζωής, ένα διαφορετικό σύστημα αξιών.

Από την πλευρά της η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Νέοι Ορίζοντες” επενδύοντας στην ομαδική προσπάθεια και με βασικά της εφόδια την ελπίδα, την αγάπη για το κοινό καλό και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τρόπο ασφαλή και φιλικό στο περιβάλλον, προσβλέπει σε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας και με την Περιφέρεια Αττικής.

  • Πληρ.: Γραμματεία Κοιν.Σ.Επ. “Νέοι Ορίζοντες”,
  • Τηλ. 213 0442285,
  • Φαξ : 210 8817158,
  • mail: neoi.orizontes.koinsep@gmail.com,
  • ιστοσελίδα: www.neoiorizontescleaner.com