Καλή Αρχή Το σχολείο της φύσης στην Κοιν.Σ.Επ Αλχημείον


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Το Αλχημείον ήρθε για να μείνει και να προσφέρει στην πόλη μας, το Ηράκλειο. Η πρώτη δράση του είναι η δημιουργία κύκλου μαθημάτων 9μηνης διάρκειας με θέμα την εκπαίδευση μας στην ολιστική θεραπεία. Φιλοδοξία του είναι να επανεκπαιδευτούμε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να γνωρίσουμε την εσωτερική ανατομία μας και να γίνουμε οι ίδιοι σύμβουλοι του εαυτού μας σε θέματα υγείας.

Η αυτοΐαση είναι ένας στόχος εφικτός σύμφωνα με τις σύγχρονες θεωρίες της ιατρικής. Εισηγήτρια του κύκλου σεμιναρίων θα είναι η γνωστή χειρούργος ΩΡΛ και ολιστική ιατρός, Αικατερίνη Δανιήλ, η οποία θα πλαισιώνεται από ένα επιτελείο ιατρών, ομοιοπαθητικών, φυσικών θεραπευτών και φαρμακοποιών.

Το πρώτο μάθημα αρχίζει την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και έχει ως θέμα του την Ανατομία και φυσιολογία της σωματικής ισορροπίας. Χώρος των μαθημάτων είναι ο χώρος μας, άρτια εξοπλισμένος με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, στην οδό Αθηνάς 5, στο κέντρο του Ηρακλείου (πίσω από το Εργατικό Κέντρο και το 3ο λύκειο).

Για πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε:
με την Μαρία Κουβίδη 6979982110 και με την Σοφία ΚαλαΪτζάκη 6943299295.

Η νεοσύστατη Κοιν.Σ.Επ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) Αλχημείον δημιουργήθηκε μέσα στο πνεύμα της εποχής, που επιτάσσει αλληλέγγυα και συνεταιριστικά σχήματα, εγχειρήματα συλλογικά που θα επεμβαίνουν για να λύσουν ζητήματα της καθημερινότητας και να προσφέρουν στον πολίτη καλές υπηρεσίες και αγνά προϊόντα. Με σεβασμό στις αρχές της Κοινωνικής Οικονομίας, στο χώρο μας θα συνδυάσουμε δράσεις όπως η εκπαίδευση, η πώληση αγνών, φυσικών προϊόντων και τη λειτουργία κοινωνικού καφενείου. Για την ενημέρωση σας μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας:  http://www.alchemion.gr