ΚοινΣΕπ ΚΑΝΝΑΒΙΟ Αθωώθηκε για τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Αθώο έκρινε το το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τον Σεραφείμ Κανδύλας, ο οποίος συνελήφθη τον Απρίλιο του 2018 στο λιμάνι της Σούδας, για νόμιμα προϊόντα που περιείχαν κάνναβη.

Ο Χανιώτης Σεραφείμ Κανδύλας ο οποίος συνελήφθη με προιόντα κλωστικής κάνναβης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης

Κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, τονίστηκε πώς ακριβώς τα ίδια προϊόντα πωλούνται νόμιμα στο εμπόριο και συνεπώς δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει κάποιος το πού τα βρήκε.

Παράλληλα εξήγησε πως πρόκειται για νόμιμο προϊόν με νόμιμη σπορά του 2016 και βρώσιμο σπορέλαιο κλωστικής κάνναβης ενώ τόνισε ότι τα προϊόντα αυτά δεν μπορούν να έχουν ψυχοτρόπο χρήση και δεν είναι ναρκωτικά.

Νωρίτερα, η Εισαγγελέας της Έδρας ζήτησε την ενοχή του, ωστόσο ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τον έκρινε εν τέλει αθώο.

«Σιγά-σιγά οι διωκτικές Αρχές μαθαίνουν το νόμο», δήλωσε μετά την απόφαση ο Σεραφείμ Κανδύλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της αλλαγής της νομοθεσίας.

Ο Σεραφείμ Κανδύλας, ο οποίος είναι μέλος της ΚΑΝΝΑΒΙΟ, είχε συλληφθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου του 2018 στο λιμάνι της Σούδας, με συσκευασίες δοκιμαστικών προϊόντων από αλεύρι και σαπούνι κάνναβης, παραγωγής «ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ», χαμηλής περιεκτικότητας σε THC (<0.2%), τα οποία υποστηρίζονται από χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά παραγωγής.

Η «ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ» είχε προχωρήσει σε καταγγελία, αμέσως μετά την σύλληψη του Σεραφείμ Κανδύλα, κάνοντας τότε λόγο για απροκάλυπτη ενέργεια συκοφαντικής δυσφήμισης λόγω άγνοιας ενώ είχε καταδικάσει και την δημοσίευση φωτογραφιών από το Λιμενικό Σώμα με τα προϊόντα KANNABIO και συνδέοντάς το με την τότε σύλληψη. – https://www.efsyn.gr