ΚοινΣΕπ Προβάλλω τη Ναυπακτία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) είναι αστικός συνεταιρισμός κοινωνικού σκοπού με περιορισμένη ευθύνη των μελών του και διαθέτει εκ του νόμου την εμπορική ιδιότητα. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη ύπαρξης μιας οργανωμένης παρουσίας στον Δήμο Ναυπακτίας, που ασχολείται με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που υπάρχουν στην Ναυπακτία, με απώτερο σκοπό, την τουριστική ανάπτυξη και την παροχή υπηρεσιών που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον και την προώθηση της απασχόλησης (πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, εθελοντικές δράσεις, προώθηση τοπικών προϊόντων κλπ).

Στους λίγους μόλις μήνες που δραστηριοποιείται η Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄, έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο όπως:

Την δημιουργία site προβολής των πλεονεκτημάτων της περιοχής (www.gonafpaktia.com), με έναν μεγάλο αριθμό φίλων της σελίδας Go Nafpaktia στο Facebook (7.700 μέχρι σήμερα)

Την συμμετοχή μας, με συγκεκριμένες προτάσεις, στην Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας

Την έκδοση Οδηγού Μονοπατιών στην Ορεινή Ναυπακτία (3.000 αντίτυπα)

Την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων – δράσεων για παιδιά:

– ΄΄Μικροί ζαχαροπλάστες εν δράσει΄΄ 28/12/2014, ΄΄Πετούν, πετούν τα γράμματα΄΄ 29/12/2014,
– Θέατρο Μαριονέτας ΄΄Της μουσικής τα νήματα΄΄ 15/02/2015
-΄΄Αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι΄΄ 23/03/2015με την ερμηνεύτρια κα Ειρήνη Τουμπάκη.

Επιπλέον, προγραμματίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις για το καλοκαίρι:

Α) ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ: Προγραμματίζουμε την διοργάνωση του 1ου Ναυπακτιακού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (1st Lepanto Folk Festival) που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 25- 29 Ιουνίου 2015. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τους 700 χορευτές από όλο τον κόσμο. Πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο: www.lepantofolkfestival.com.

Β) ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ΄΄ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ: Σχεδιάζουμε την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων (διάρκειας μιας εβδομάδας, στο διάστημα από 5 έως 15 Αυγούστου) στην Ναύπακτο και στην Ορεινή Ναυπακτία. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τριήμερο Παιδικό Φεστιβάλ με χειροτεχνίες, θεατρικά σχήματα, μάγους, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλπ.

Και οι δύο παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας για την πραγματοποίηση των κοινών μας στόχων. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
Αντωνόπουλος Δημήτρης 6973349576
Παπαδημητρίου Δημήτρης 6936870381