Κοινωνικη Οικονομια & Πρασινη Αναπτυξη


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Πρόσκληση σε Συνάντηση Γνωριμίας. Κοινωνική Οικονομία & Πράσινη Ανάπτυξη. Πέμπτη 5 Ιουνίου @ 16:00 – 19:00. Καφέ / Πολυχώρος MYRTILLO Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ηράκλειο (προς Πειραιά)

Μια νέα Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, οι «Νέοι Ορίζοντες, Κοιν.Σ.Επ.» ιδρύθηκε! Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν: υπηρεσίες καθαρισμού χώρων και συντήρησης πρασίνου.

Μέλη της αποτελούν ωφελούμενοι προγράμματος τοπικής παρέμβασης για την απασχόληση, που στόχο έχει την επανένταξη στην αγορά εργασίας ατόμων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος. Σας προσκαλούμε σε workshop με θέμα την «Πράσινη Ανάπτυξη»

Στόχος του workshop είναι η νεοσυσταθείσα Κοιν.Σ.Επ. να κάνει γνωστή τη δράση της σε επιχειρήσεις και άλλους κοινωνικούς εταίρους που έχουν προσκληθεί.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε για να γνωριστούμε, να διερευνήσουμε προοπτικές και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες συνεργασίας και να δώσουμε νόημα σε μια Κοινωνία Αλληλεγγύης.