Πρόσκληση για Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας από τo Ινστιτούτο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Σας ενημερώνουμε ότι το Ινστιτούτο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας.

Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας προωθεί τις καινοτόμες ιδέες και επιβραβεύει πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Οι πρωτοβουλίες μπορούν να αφορούν διάφορους τομείς – από την παιδεία, την υγεία και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, έως νέες τεχνολογίες, νέα συστήματα και νέες μεθόδους. Όλοι οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για δύο βραβεία Γενικής Κατηγορίας, ενώ εφέτος οι υποψήφιοι των οποίων οι προτάσεις θα αφορούν το θέμα της γαλάζιας και πράσινης οικονομίας θα διαγωνιστούν επίσης για δύο βραβεία σε μια Ειδική Κατηγορία. Σε αμφότερες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν ένα πρώτο και ένα δεύτερο βραβείο ύψους 75.000 ευρώ και 30.000 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και ένα Βραβείο Κοινού ύψους 10.000 ευρώ.

Η διεύθυνση του Ινστιτούτου στο Facebook είναι: www.facebook.com/EibInstitute

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον διαγωνισμό και τον τρόπο υποβολής μιας καινοτόμου πρότασης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα link:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab