Πώς μπορούν να χρηματοδοτούνται οι Δήμοι από Ευρωπαϊκά Προγράμματα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Αν σας ενδιαφέρει η ένταξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης για τον Δήμο σας στείλτε μας μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου και ένας αρμόδιος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Παρακαλούμε να μας αναφέρετε σε πιο Δήμο είσαστε.

images
Πληροφορίες και αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα τρέχοντα προγράμματα της ΕΕ για τη νέα δημοσιονομική περίοδο 2014-2020 περιλαμβάνει οδηγός που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο οδηγός παρέχει οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων ενώ  υποδεικνύει πληροφορίες στοχοθετημένες για τους αιτούντες χρηματοδότηση και τις  ανάγκες τους. Παρέχει ζεύξεις σε λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με ειδικές δυνατότητες. Περιλαμβάνει επίσης παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές. Να σημειωθεί ότι η νέα γενιά προγραμμάτων της ΕΕ βασίζεται σε προγενέστερα επιτυχημένα προγράμματα που έχουν όμως βελτιωθεί και εκσυγχρονιστεί.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε βασικούς τομείς για το μέλλον της ΕΕ. Ενδεικτικά: έρευνα και καινοτομία, μεταφορές, ενέργεια, ευκαιρίες απασχόλησης για τη νεότερη γενιά και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Ο στόχος είναι η προώθηση της απασχόλησης και της ανάπτυξης και δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής στην Ευρώπη. Ένα άλλο σημείο στο οποίο εστιάζουμε την προσοχή μας είναι η μείωση της γραφειοκρατίας.

Η ΕΕ απλοποίησε τους δημοσιονομικούς κανόνες της για τις επιχειρήσεις, τους δήμους, τις περιφέρειες, τους επιστήμονες και τις ΜΚΟ της Ευρώπης.

Η πρόσβαση στη χρηματοδότηση της ΕΕ σήμερα θεωρείται ευκολότερη από ποτέ, σύμφωνα με τους εκδότες.

Δείτε αναλυτικά τον Οδηγό ΕΔΩ

[bestwebsoft_contact_form]