Σεμινάριο για την Κοιν. Επιχειρηματικότητα, στην Θεσσαλονίκη, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Μία νέα εκδήλωση – σεμινάριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, στην Θεσσαλονίκη, από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο «Ανικούλα» με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ)».

Η εκδήλωση, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00 -15.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατία 156, κτήριο Γ-Δ, 1ος όροφος), με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Δώρας Ντούλια «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Μια δυναμική προοπτική ενάντια στην οικονομική κρίση».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

• Σουμπενιώτης Δημήτριος, Καθηγητής Τμήματος Ο.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Μακεδονίας
• Ντούλια Θεοδώρα, Συγγραφέας του βιβλίου, οικονομολόγος και εμπειρογνώμων Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τις δυνατότητες της Κοινωνικής Οικονομίας & των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), ενόψει και του ΕΣΠΑ 2015 -2020.