Στρατηγικό Σχέδιο Κ.Αλ.Ο. 2022 αποτέλεσμα αιτημάτων και θέσεων από όλη την Ελλάδα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, μετά από ένα χρόνο συντονισμένης εργασίας και προσπαθειών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλουμε συνημμένο το βιβλίο “Στρατηγικό σχέδιο για την Κ.Αλ.Ο: Ένα αίτημα από τις κοινωνικές επιχειρήσεις”.

Πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο αποτέλεσμα αιτημάτων και θέσεων από ένα γεωγραφικά αντιπροσωπευτικό δείγμα των φορέων Κ.Αλ.Ο. από όλη την Ελλάδα. Δηλαδή από εσάς.

Τα επόμενα βήματα είναι:

1) Η εκτύπωση του σε 100 αντίτυπα (επιμελημένα βιβλία), 34 από τα οποία θα αποσταλούν στους φορείς που συνεργάστηκαν στην συγγραφή ενώ τα υπόλοιπα θα αποσταλούν δωρεάν στα αρμόδια υπουργεία, σε βιβλιοθήκες πανεπιστημίων για τους φοιτητές και σε άλλους διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Αναζητούμε χορηγούς για να αναλάβουν το κόστος εκτύπωσης. Εάν κάποιος κάποιοι από εσάς μπορείτε να μας υποδείξετε κάποιους που μπορούν να βοηθήσουν (ανεξαρτήτως ποσού) θα είμαστε ευγνώμονες (και όλη η κοινότητα Κ.Αλ.Ο). (contact here)

2) Η μετάφραση του και αποστολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Κοινοβούλιο και επιτροπή) και σε όλους τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς σχετικούς με την Κοινωνική Οικονομία.

Αναζητούμε και εδώ χορηγούς για την επαγγελματική και ορθή μετάφραση του στα Αγγλικά.(contact here)

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και συνεισφορά σας και είμαστε αποφασισμένοι να προωθήσουμε με τον δικό μας τρόπο το ζήτημα της ΚΟ ακόμη πιο οργανωμένα και εντατικά για την επιτυχία του τομέα Κ.ΑΛ.Ο.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Με εκτίμηση

Στέλιος Κατωμέρης, Διδάκτωρ Κοινωνικής Οικονομίας Παντείου (Κοινωνική Οικονομία και Απασχόληση)
Χρήστος Τσιλίκης, Διδάκτωρ Κοινωνικής Οικονομίας Παντείου (Κοινωνική Οικονομία και Τοπική Αυτοδιοίκηση)