Συνάντηση στην Αττική Μελών ΚοινΣΕπ και ενδιαφερομένων για την Κοινωνική Οικονομία στις 18/02


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Στα πλαίσια διοργάνωσης της εκδήλωσης ΠοληΔρώμενα που θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 από τις 11:30-17:00 στον πολιτιστικό χώρο Ελληνικό Μολύβι στο Αιγάλεω θα έχουμε όλη την ημέρα την ευκαιρία να βρεθούμε και να μιλήσουμε για θέματα που μας απασχολούν όπως επίσης θα γίνει και μια ενημέρωση για όποιον θέλει να μάθει και να κατανοήσει τι είναι οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.

Clip_4

Αν είσαι μέλος ΚοινΣΕπ η θέλεις να ενημερωθείς η να συναντήσεις άλλους κοινωνικούς επιχειρηματίες και να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για να ανταλλάξεις εμπειρίες η να απαντήσουμε στα ερωτήματα σου τότε μπορείς να έρθεις στην εκδήλωση αυτή.

Δες εδώ την διεύθυνση και πως θα έρθεις εκεί η επικοινώνησε μαζί μας από εδώ για πληρέστερη ενημέρωση η άλλη πληροφορία σχετικά με την συνάντηση αυτή. (FaceBook – Πρόσκληση)

[contact_form]