Τα παιδιά του Myrtillo γυρίζουν νέα σελίδα! και Μετακομίζουν στην Αθήνα!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


images
Τα παιδιά του Myrtillo γυρίζουν νέα σελίδα!

Το Myrtillo cafe αυτό το μήνα και λίγο πριν εκπνεύσει ‘ο παλιός ο χρόνος’, μετακομίζει στο δήμο της Αθήνας, στο πάρκο ΚΑΠΑΨ , στους Αμπελόκηπους (οδ. Τριφυλίας και Λάμψα).

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καμίνη και την Αντιδήμαρχο για το Παιδί κ. Μαρία Ηλιοπούλου, για την παραχώρηση στο Myrtillo των ιστορικών κτηρίων Δ και Ε του πάρκου ΚΑΠΑΨ, τα οποία θα λειτουργήσουμε για τους κοινωφελείς σκοπούς μας.”

Συγκεκριμένα, τα δύο συγκοινωνούντα κτήρια, όπου θα εργάζονται 13 – 20 άτομα από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα χρησιμεύσουν:

Κτήριο Ε: Καφέ – Παρασκευαστήριο

Κτήριο Δ: Πολιτιστικός χώρος Λόγου – Τέχνης

Επιδίωξή μας είναι το νέο Myrtillo να αποτελέσει πρότυπο χώρο εργασιακής ένταξης ευπαθών ομάδων, γιατί πρόκειται να αξιοποιήσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμους εκπαιδευτικές μεθόδους σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

“Φίλοι μας, ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα σύμπλευσή σας!

Μείνετε κοντά μας και σε αυτό το νέο στάδιο!

Παιδιά του Myrtillo, κουράγιο και δύναμη με πίστη, ελπίδα και Αγάπη!

Το ταξίδι σας είναι θαυμαστό!”

*Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε τα πρώτα επιστημονικά και καλλιτεχνικά προγράμματα

**Το Myrtillo cafe είναι η μόνη Κοινωνική Επιχείρηση στην Ελλάδα που συνδυάζει ‘Φιλανθρωπία και Βιωσιμότητα’ με τις δικές της δυνάμεις