Προωθησε το e-HACCP

Το e-HACCP σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία συνεργασίας, με την πρώτη και μοναδική εταιρία που προσφέρει διαδικτυακά ΟΛΟ το υλικό τεκμηρίωσης και εκπαίδευση HACCP σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η προώθηση των υπηρεσιών του e-HACCP έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα:

01. H τήρηση του συστήματος HACCP είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού (ΕΚ) 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την Υγιεινή των Τροφίμων αλλά και για την Ελληνική Νομοθεσία με την Υγειονομική Διάταξη με αριθ. Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967/ ΦΕΚ 2718/ Β/ 08-10-2012, είναι υποχρεωτική για τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων τροφίμων η θέσπιση, η εφαρμογή και η τήρηση μιας διαρκούς διαδικασίας βασισμένη στις αρχές του HACCP.

02. Η ΛΥΣΗ μέσω του e-HCACCP προσφέρεται σε ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Για την εξυπηρέτηση των μεσαίων, μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, η έμπειρη ομάδα συμβούλων και επιθεωρητών του e-HCACCP μέσα από την πολύχρονη πείρα της ομαδοποίησε και παρέχει ΟΛΟ το απαραίτητικο υλικό του φακέλου με τις διαδικασίες εφαρμογής & ελέγχου και τις οδηγίες τήρησης του Συστήματος HACCP σε ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!

Παροχές του προγράμματος Συνεργάτη e-HACCP

Το e-HACCP προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης συμπληρωματικού ή κύριου εισοδήματος με τη σύσταση των υπηρεσιών του σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, παρέχοντας στους συνεργάτες του:

  • ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο δίκτυο συνεργατών του,
  • ΔΩΡΕΑΝ on-line σεμινάρια εκπαίδευσης,
  • Υψηλής ποιότητας εργαλεία μάρκετινγκ & προωθητικό υλικό

Μη διστάσετε να μας στείλετε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με το πρόγραμμα Συνεργάτη e-HACCP

στείλτε το μήνυμά σας από εδώ

[contact_form]