Τον Σεπτέμβριο θα ανοίξουν οι δράσεις χρηματοδότησης των ΚοινΣΕπ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν τα κέντρα στήριξης για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία καθώς η πολύ σύντομα θα βγει και η σχετική πρόκληση, από το υπουργείο Εργασίας.

Επίσης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανοίξουν και οι δράσεις χρηματοδότησης των ΚΟΙΝΣΕΠ, των οποίων η χρηματοδότηση θα είναι κλιμακωτά ανάλογη, σε σχέση με το στάδιο ανάπτυξης που βρίσκονται. Σημειωτέον πως για ένα σχέδιο 30.000 ευρώ αυτό χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Βορλόου.

Επι πλέον πρόσθεσε πως από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει πρόγραμμα εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, μέσω του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει το Υπουργείο την συσσωρευμένη εμπειρία του Πανεπιστημίου πάνω στα θέματα της Κοινωνικής Οικονομίας.