ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Α.Σ. ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω σας προσκαλούν στην ημερίδα που θα διοργανωθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 10π.μ. με θέμα:

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ»

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ωφελούμενοι του προγράμματος, στελέχη της εκπαίδευσης και επιχειρηματίες. Η συμμετοχή σας στην ημερίδα θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και μέσω των εισηγήσεων και του διαλόγου που θα προκύψει θα συμβάλλει αποτελεσματικά να φωτιστούν όλες οι καλές πρακτικές για την υποστήριξη των ανέργων της περιοχής μας.

Είσοδος ελεύθερη

Η Πράξη «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού’ του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).