Υφιστάμενη Κατάσταση της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Ελλάδα, Μάιος 2019


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. είναι αποτέλεσμα της εργασίας και των διοικητικών διαδικασιών που διεκπεραιώνουν οι υπάλληλοι της Ειδικής Γραμματείας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Για την επεξεργασία και την παρουσίαση των στοιχείων που παρουσιάζονται στη συνέχεια εργάστηκαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μητρώου Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Ν. Μποσινάκος (Ενότητες 1 και 2) και οι υπάλληλοι της Ειδικής Γραμματείας Κ.ΑΛ.Ο. Α. Πανάγου, Κ. Παραράς, Β. Θανοκώστα και Β. Σιέρου (Ενότητα 3). Την τελική επιμέλεια είχε ο Ειδικός Γραμματέας Κ.ΑΛ.Ο. κ. Ευάγγελος Νικολαΐδης.

Στις ενότητες που ακολουθούν παρουσιάζεται μία συνοπτική εικόνα του πεδίου της Κ.ΑΛ.Ο. με τη χρήση βασικών μεγεθών (αριθμός φορέων, απασχόληση, κύκλος εργασιών). Πηγή των στοιχείων είναι το Γενικό Μητρώο Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Ειδικότερα, στις Ενότητες 1 και 2 παρουσιάζονται τα στοιχεία του συνόλου των εγγεγραμμένων στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κ.ΑΛ.Ο.

Στην Ενότητα 3 παρουσιάζονται τα στοιχεία των υπόχρεων Φορέων προς υποβολή απολογιστικών στοιχείων (ετήσια υποχρέωση). Καθώς σε αυτή τη διαδικασία δεν ανταποκρίνονται όλοι οι φορείς, ο αριθμός των φορέων που παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη ενότητα υπολείπεται του συνολικού αριθμού των υπόχρεων φορέων του Γενικού Μητρώου Φορέων Κ.ΑΛ.Ο.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.30 MB]