Φεστιβάλ Πόλης ΚΙΑΤΟ 2018 1η Συνάντηση ΚοινΣΕπ Αγροτικού Τομέα


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Με την παρούσα θα θέλαμε να θέσουμε  υπ’ όψη σας την πρωτοβουλία της διοργάνωσης “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΗΣ…ΚΙΑΤΟ 2018” που θα λάβει χώρα στο Κιάτο από το Σαββάτο 4 Αυγούστου έως και το Σαββάτο 11 Αυγούστου 2018, αφορά ένα πολυθεματικό γεγονός όπου θα εμπεριέχει και μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα τα οποία θα φωτίσουν τη πόλη του Κιάτου και θα τη καταστήσουν το κέντρο της προσοχής ολόκληρου, και όχι μόνο, του νομού μας.

Για οχτώ ημέρες, το Κιάτο γιορτάζει…πανηγυρικά τη «Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και η  παραλιακή ζώνη της πόλης μετατρέπεται σε σταυροδρόμι πολιτισμού και διασκέδασης, δίνοντας το σύνθημα της μεγάλης γιορτής που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι !

Στο πολυθεματικό “2ο Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου”  θα αναπτυχθούν τα εξής Θεματικά Κέντρα:

  1. Live Stage που θα φιλοξενήσει μουσικά γεγονότα ιδιαίτερου κύρους, με ελεύθερη είσοδο
  2. Street culture στο οποίο εξέχουσα θέση θα έχει το «Θέατρο των Γεύσεων», που θα είναι ένα μείγμα στοιχείων της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Σικυωνίων, που μέσα από μια πλειάδα κοινών στοιχείων με νεωτεριστικούς “μεζέδες στο χέρι” συνδέονται άρρηκτα με τα παραδοσιακά προϊόντα και τον γαστρονομικό πολιτισμό της περιοχής.
  3. Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη
  4. Πολιτιστικό – Ψυχαγωγικό Πάρκο
  5. Gallery τοπικής επιχειρηματικότητας
  6. Αγορά των καταναλωτών
  7. Έκθεση οργανοποιών
  8. «Το Αγροτικόν» :Λαογραφικό Εκθετήριο  Αγροτικής κληρονομιάς
  9. Bazaar βιβλίων

Πρόθεση μας είναι η δημιουργία ενός ακόμη θεματικού κέντρου, στο οποίο συμμετέχοντες θα είναι ΚοινΣΕπ συλλογικού και παραγωγικού σκοπού έτσι ώστε να πραγματωθεί η 1η Συνάντηση ΚοινΣΕπ ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ με πρόθεση την οργάνωση Ημερίδας με συμπεράσματα και τη δημιουργία ομοσπονδίας.

Ουσιώδες στοιχείο της συγκεκριμένης πολιτιστικής δραστηριότητας, που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό με στόχο τη διαμόρφωση πολιτιστικής συνείδησης σε ότι αφορά την αξία των άυλων πολιτιστικών αγαθών ,αποτελεί το «πολιτιστικό αγαθό». Με αυτήν την έννοια, το παραγόμενο αποτέλεσμα, πέραν του ότι φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε μια γιορτή πολιτισμού, ποιοτικής ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας, αποτελεί δημόσιο αγαθό και αποσκοπεί στο δημόσιο συμφέρον.

Να σημειώσουμε ότι το “2ο Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου” θα λάβει εκτενή δημοσιότητα μέσα από ειδικές συνεργασίες επικοινωνιακής υποστήριξης με τοπικά ΜΜΕ, το  Αθηνόραμα και  την athens voice, το Νο 1 free press της Αθήνας, που σαφώς εξασφαλίζει την αποδοτική και εύστοχη προβολή της διοργάνωσης και όλων των συμμετεχόντων επιχειρηματιών.

Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στη διάθεση σας για όποια διευκρίνιση στο ενδεχόμενο ενεργής συμμετοχή σας. Παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για τυχόν ενδιαφέρον σας ως την 25/06/2018.

Με τιμή Οργανωτική επιτροπή φεστιβάλ.

Πληροφορίες
ΑΡΣΙΝΟΗ art production
Καρωνίδης Γρηγόρης
τηλ. 6947819830