12-16/11/2018 Έκθεση ”Επιχειρώ Κοινωνικά” Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 630 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η έκθεση προϊόντων φορέων κοινωνικής οικονομίας με τον τίτλο “Επιχειρώ Κοινωνικά” θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, έως και Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στο Μετρό του Συντάγματος.

Σκοπός μας σαν μικρές κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις είναι μέσα από την προώθηση της δουλειάς μας στον κόσμο, να αναδείξουμε την δυνατότητα της κοινωνικής οικονομίας να απευθυνθεί με υγεία και ευθύνη στον καταναλωτή και στον έμπορο, σαν ισότιμο, ενεργό κομμάτι της αγοράς.

Κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, από όλη την Ελλάδα, παραγωγής και μεταποίησης είτε αντικειμένου είτε αγροτικών προϊόντων, θα δουλέψουν αναλαμβάνοντας την συνευθύνη μιας πετυχημένης διοργάνωσης, μιας έκθεσης ελκυστικής και αποτελεσματικής. Ήρθαμε για να μείνουμε, να δώσουμε τη δική μας πρόταση, να ανοίξουμε δρόμους για μας, για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία.

Η διάθεση προϊόντων εκτός κοινωνικής οικονομίας δεν είναι μέσα στους σκοπούς της έκθεσης. Αναγκαία προϋπόθεση, τα προς πώληση προϊόντα να είναι παραγωγής επιχειρήσεων κοινωνικής ή αλληλέγγυας οικονομίας.

Η βασική διάσταση των περιπτέρων είναι 2.50Χ1.50, κλειστά κατά τα 3/4. Αυτή ως προς το μήκος 2.50 μέτρων, μπορεί να μεταβληθεί στην πορεία, αλλά όχι να μικρύνει, εκτός αν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε εκθέτες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 100 ευρώ ανά περίπτερο διαστάσεων 2.50Χ1.50. Αυτό συμπεριλαμβάνει έξοδα λειτουργίας της έκθεσης, δομή, προώθηση υλικό κλπ.

Μεταφορά, διαμονή, κάλυψη εξόδων των εκθετών, εξτρά εξοπλισμός μέσα στην έκθεση, καλύπτονται από τους ίδιους τους εκθέτες.

Η τήρηση των φορολογικών κανόνων όπως έκδοση παραστατικών, και οτιδήποτε άλλο, βαρύνει αποκλειστικά τον εκθέτη φορέα και όχι τους άμισθους εθελοντές στην διοργάνωση της έκθεσης.

Κάθε περίπτερο στο βασικό του εξοπλισμό συμπεριλαμβάνει ένα τραπέζι, δύο καρέκλες, φωτισμό περιπτέρου, μια πρίζα 500 W και μικρή πινακίδα στην μετόπη του περιπτέρου με την επωνυμία του εκθέτη φορέα.

Η διοργάνωση της έκθεσης δεν θα ήταν εφικτή, αν δεν στηρίζονταν στην ευγενή χορηγία της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε, για δωρεάν παραχώρηση του χώρου, στο πλαίσιο της στήριξης των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Για φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ Εδώ

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμέτοχης στην έκθεση από την ιστοσελίδα μας στο Facebook «Επιχειρώ κοινωνικά»