Αθήνα 18-24 Φεβρουαρίου Παράγω – Επιχειρώ Κοινωνικά 2η έκθεση προϊόντων φορέων κοινωνικής οικονομίας


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 12χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 640 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, έως και την Κυριακή 24 του ίδιου μήνα λειτουργεί στο Μετρό του Συντάγματος η έκθεση προϊόντων και φορέων κοινωνικής οικονομίας με τον τίτλο «Παράγω – επιχειρώ κοινωνικά».

Η Έκθεση θα λειτουργήσει και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «σκοπός, σαν μικρές κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, είναι, μέσα από την προώθηση της δουλειάς μας στον κόσμο, να αναδείξουμε την δυνατότητα της κοινωνικής οικονομίας, να απευθυνθεί με υγεία και ευθύνη στον καταναλωτή, σαν ισότιμο και δυναμικά ενεργό κομμάτι της αγοράς».

Οι ίδιοι, σημειώνουν ότι «κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, παραγωγής και μεταποίησης, είτε αντικειμένου είτε αγροτικών προϊόντων, ανοίγουν τον δρόμο για έναν ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία επάνω στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την ωφέλεια της στον καταναλωτή τον επαγγελματία και την χώρα μας.

» Ήρθαμε για να μείνουμε να δώσουμε τη δική μας πρόταση, να ανοίξουμε δρόμους για μας, για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Στην προσπάθεια μας, πολύτιμοι αρωγοί είναι η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και η «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.» που μας παραχωρεί την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στον σταθμό του Συντάγματος. Τις ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά».

«Σας περιμένουμε με την υπόσχεση μιας όμορφης έκθεσης εικόνας του αγώνα των μικρών τεχνιτών, βιοτεχνών, παραγωγών να επιβιώσουν, να δυναμώσουν, με όπλα ένα αξιόπιστο προϊόν, την κοινωνική οικονομία και τον συνεργατισμό».