Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep


Found.ation: Εκπαιδευτικό Workshop σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό οργανισμό ανοικτής καινοτομίας EIT Digital


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 480 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation σε συνεργασία με τον ευρωπαϊκό οργανισμό για την ανοικτή καινοτομία EIT Digital, στο πλαίσιο των δράσεών τους με στόχο την ενίσχυση και προώθηση νεοφυών επιχειρήσεων σε νέες αγορές της Ευρώπης αλλά και σε όλο τον κόσμο, συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό Workshop με θέμα “Financing your startup – How to run your fundraising with great financial planning”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Found.ation την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρες 17:00 με 20:30. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν δωρεάν.
images
Βασικό θέμα του Workshop θα αποτελέσει ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός μιας επιχείρησης στη φάση της εκκίνησής της, τα προβλεπόμενα κόστη, οι βασικές πηγές εσόδων, οι εναλλακτικές χρηματοδότησης καθώς και όροι όπως ταμειακές ροές και σχηματισμός προβλέψεων για οικονομικές καταστάσεις. Παράλληλα θα συζητηθούν και μία σειρά από βασικά ζητήματα για τα δεδομένα και τις παραμέτρους που θα πρέπει να συνυπολογίζονται ώστε να αποφασίζονται νέες επιχειρηματικές κινήσεις.
Την εισήγηση θα πραγματοποιήσει η Jana Scharfschwerdt των Somea Partners, με σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών χρηματοοικονομικής και χρηματοδοτικής φύσεως, η οποία και θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν με startups και νέους επιχειρηματίες για να συζητήσουν θέματα που άπτονται του χρηματοοικονομικού τους πλάνου, στο δεύτερο μέρος του Workshop. H Jana είναι co-founder σε δύο εταιρείες με έδρα το Βερολίνο που συμβάλουν στην ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας, μέσα από δομημένη συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα ζωτικής σημασίας για το ξεκίνημα νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και την μετέπειτα εξελικτική τους πορεία.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση της δωρεάν συμμετοχής σας εδώ:

Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2021 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!