FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Ο John Paul DeJoria έχει καταγράψει το δικό του success story. Παρόλο που το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ήταν άστεγος και μάζευε άδεια δοχεία έτσι ώστε να τα πουλήσει και να μπορέσει να ζήσει. Σήμερα, ο 72χρονος πλέον επιχειρηματίας έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 3 δισ. δολάρια.

Έφτασε στην απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας δύο projects: την Paul Mitchell, μια εταιρία που σχετίζεται με προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Και την γνωστή τεκίλα Patron. Όπως δηλώνει στο CNBC, με βάση την εμπειρία του, κοιτά 3 πράγματα σε κάθε νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Τα οποία κατά την γνώμη του κρίνουν το αν αυτό θα πετύχει ή όχι.

1- Δυνατότητα για scale: Όπως λέει ο John Paul DeJoria για να πάει καλά ένα προϊόν πρέπει να απευθύνεται σε μια μεγάλη μάζα ανθρώπων. Για παράδειγμα, το νέο του project, το Aubio Life Sciences, είναι μια αλοιφή που μπορεί να καταπολεμήσει τον έρπη στα χείλη. Περίπου τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή 3,8 δισ. άνθρωποι, κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αυτή είναι μια μεγάλη αγορά.

2- Δυνατότητα να γίνει συνήθεια στους πελάτες: Δεν πρέπει να χρειάζεται να πουλάς ξανά και ξανά ένα προϊόν. Είναι πολύ σημαντικό, αυτό που δημιούργησες να «μπει» στην καθημερινή ρουτίνα του πελάτη. Και να είναι τόσο καλό, που οι άνθρωποι θα θέλουν να το χρησιμοποιούν συνεχώς.

3- Δυνατότητα για προσιτή τιμή: Ο 72χρονος επιχειρηματίας τονίζει ότι ένα project δεν θα πρέπει να είναι απαγορευτικά ακριβό. Τα περισσότερα δημιουργήματα του ίδιου εφαρμόζουν τον συγκεκριμένο κανόνα. Χαμηλές τιμές, έτσι ώστε να είναι προσιτά σε πολλούς ανθρώπους. Παράλληλα, ο John Paul DeJoria θέλει να είναι όσο πιο ποιοτικά γίνεται.

http://www.itspossible.gr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 0407 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

?

DownLoad Android App

?
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017