ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

O ΟΑΕΔ επιδοτεί επιχειρήσεις για να προσλάβουν νέους πτυχιούχους- Με μισθούς ως 800 ευρώ

Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 6χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 390 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπΕσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Ένα νέο πρόγραμμα έβγαλε ο ΟΑΕΔ και αποτελεί «χείρα βοηθείας» για επιχειρήσεις που θέλουν να προσλάβουν ποιοτικό εργατικό δυναμικό.

Το πρόγραμμα προβλέπει την πρόσληψη 6.000 πτυχιούχων ανέργων σε επιχειρήσεις. Δυνατότητα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν οι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας έως 39 ετών. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 15 μήνες και η θέση εργασίας μένει ενεργή για 18 μήνες.

Όσοι επιλεγούν θα λάβουν:

Το πρόγραμμα ορίζει ότι οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα εργαστούν σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα κοινοποιηθεί επισήμως ολόκληρο το πρόγραμμα και θα οριστεί ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για επιχειρήσεις και ανέργους.


Έρευνα Τρέχουσας Κατάστασης ΚοινΣΕπ 2020 πές μας τα προβλήματα σου 


Εάν σε κάποια μας σελίδα δεν δουλεύει η φόρμα επικοινωνίας παρακαλώ στείλτε μήνυμα από εδώ


Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Exit mobile version