Πρώτο Βραβείο στην ΚοινΣΕπ Ρεστία στον διαγωνισμό «Σκέψου Κοινωνικά, Δράσε Επιχειρηματικά»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 620 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Ολοκληρώθηκε ο εθνικός μας διαγωνισμός χθες στον όμορφο χώρο του Impact Hub Athens. Σας παρουσιάζουμε τους 2 νικητές μας!!! “Learn-Enjoy-Grow” και “Restia“. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμάς και σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις ιδέες σας μαζί μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο για τον μεγάλο τελικό.

Άλλη μία ΚοινΣΕπ που μας εμπιστεύτηκε για την δημιουργία της την κατοχύρωση του domain και την φιλοξενία της ιστοσελίδας της

Ένα ανησυχητικό και ατυχές συμβάν που συνέβη στα ελληνικά ύδατα στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθεί η Ρεστία.

Το δεξαμενόπλοιο Αγία Ζώνη ΙΙ μετέφερε 2.200 τόνους καυσίμου από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και 370 τόνους καυσίμου για ναυτιλιακές χρήσεις. Το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ είχε ως συνέπεια να σχηματιστεί μια πετρελαιοκηλίδα που ρύπαινε τις ακτές της Αττικής, από τη Σαλαμίνα μέχρι τη Γλυφάδα. Το τραγικό αυτό γεγονός δε στιγμάτισε μόνο τις ακτές, αλλά και τις ψυχές όλων μας.

Η Ρεστία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση τέτοιων ατυχημάτων, με αμεσότητα και υπευθυνότητα, χρησιμοποιώντας τα 2 προϊόντα της που απορροφούν άμεσα αργό πετρέλαιο και τα παράγωγα του.

Πολλοί μπορεί να πουν πολύ απλά ότι πάει, πέρασε, αντιμετωπίστηκε και αυτό. Δεν πρέπει όμως να δεχτεί κανένας Έλληνας την ανεύθυνη αυτή αντιμετώπιση. Άποψη μας είναι ότι εάν δεν ευαισθητοποιηθούν όχι μόνο οι αρμόδιες αρχές, αλλά και οι απλοί πολίτες, τέτοιου είδους ατυχήματα θα αποβούν μοιραία για τις θάλασσες μας. Οι περιβαλλοντικές κρίσεις αντιμετωπίζονται με άμεσο έλεγχο και σχέδιο δράσης, αυστηρή εφαρμογή των περιβαλλοντικών νόμων και κοινωνική εγρήγορση.