Εναρξη Επιχορήγησης ΟΑΕΔ σε «ΚοινΣΕΠ»


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τους χορηγούς μας και υποστηρίξτε μαςΕάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 8χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 500 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


imagesΠρόγραμμα επιχορήγησης ιδιωτικών επιχειρήσεων, κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων (ΚοινΣΕΠ), αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών που ήταν άνεργοι, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ενίσχυσης της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης», Με αυτό, επιχορηγούνται ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΚοινΣΕΠ που δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας μεταξύ 1-1-2015 και 31-8-2015. Στόχος: Να διατηρήσουν αυτές τις θέσεις.

Επιχορηγούνται, επίσης, νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες και μέλη ΚοινΣΕΠ πρώην άνεργοι, οι οποίοι έκαναν που έκαναν έναρξη επιτηδεύματος μεταξύ 1-1-2014 και 31-8-2015.

Λεπτομέρειες, όροι υλοποίησης του προγράμματος, καθώς και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων διευκρινίζονται στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, στην «Δημόσια Πρόσκληση Νο 8/2015».


Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (δείτε εδώ) σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα στις 19:00  στην ανοιχτή  Συνάντηση ΚοινΣΕπ  με θέματα συζήτησης την ανάπτυξη Δικτύωσης και Συνεργασιών ανάμεσα σε φορείς Κ.Αλ.Ο. Zoom Meeting Room - Meeting ID: 449 455 0269 - Passcode: koinsep