Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Υποστήριξη ΚοινΣΕπ Απολογισμός 2019


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η Νέα χρονιά μας βρήκε να έχουμε αποκτήσει νομική μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης και να είμαστε το Μόνο Αυτόνομο Ανεξάρτητο και πλήρες Κέντρο Στήριξης Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας προσφέροντας υπηρεσίες ανά την Ελλάδα καθώς παρέχουμε Συμβουλευτική Στήριξη, Δημιουργία ΚοινΣΕπ, Λογιστική Στήριξη εντός Αττικής και με Δεκάδες συνεργασίες ανά την Ελλάδα, Υπηρεσίες Internet και Υπηρεσίες Προώθησης μέσω Διαφήμισης και Υπηρεσίες υποβολής ΕΣΠΑ

Άλλη μια παραγωγική χρονιά φτάνει στο τέλος της και μας βρίσκει με νέο κυβερνητικό σχήμα στην εξουσία και με νέες προσδοκίες μπροστά μας.

Η χρονιά που μας πέρασε μας βρήκε να έχουμε αναλάβει τον σχηματισμό άνω των 80 ΚοινΣΕπ από όλη την Ελλάδα και αρκετών άλλων ΚοινΣΕπ που είμαστε στην διαδικασία ολοκλήρωσης των καταστατικών τους.

Δεκάδες ακόμα ΚοινΣΕπ έχουν ζητήσει την βοήθεια μας μέσω του προγράμματος μας {Έχεις ΚοινΣΕπ έχεις και υποστήριξη} όπου έχουμε ήδη ξεκινήσει την συνεργασία και την παροχή των υπηρεσιών μας προς αυτές.

Αρκετές νέες Δημοτικές Αρχές έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας για να ζητήσουν τις υπηρεσίες μας και να τους βοηθήσουμε στην τοπική κοινωνία με τις γνώσεις μας.

Αρκετές ΚοινΣΕπ άνω των 80 μας ανάθεσαν την δημιουργία και την φιλοξενία της Ιστοσελίδας τους και είμαστε στην διαδικασία ενημέρωσης και ολοκλήρωσης της εργασίας αυτής.

Η Σελίδα μας αναμένεται να ξεπεράσει τα 28.000.000 προβολές περιεχομένου από άνω των 300.000 μοναδικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα από την Ελλάδα που είναι και η μόνη οργανωμένη πηγή ενημέρωσης για την Κοινωνική Οικονομία.

Είχαμε δυο μακρές συναντήσεις με τα ανώτατα κλιμάκια του νέου Κυβερνώντος κόμματος και υποβάλαμε πλήθος εγγράφων με διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους Φορείς Κοινωνικής Οικονομίας και αρκετά από τα θέματα αυτά βρίσκονται στην διαδικασία επίλυσης τους και θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε νέα από το θέμα αυτό.

Και την νέα χρονιά θα είμαστε στην διάθεση σας για να προσφέρουμε την Εμπειρία μας και τις Υπηρεσίες μας σε κάθε ενδιαφερόμενο ανά την Ελλάδα.

Αν και εσείς θέλετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην συνέχεια η να μας καλέσετε τις ώρες που απαντούμε τις οποίες μπορείτε να βρείτε πάνω δεξιά.

[bestwebsoft_contact_form]