* Σας βοηθούμε να φτιάξετε την Κοιν.Σ.Επ. σας εύκολα!


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


* Κατεβάστε από εδώ χρήσιμο υλικό και μελετήστε το πριν μας καλέσετε *

odigos
πατήστε στην εικόνα για κατέβασμα

Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην σελίδα μας για την ενημέρωση σας.

Είμαστε στην διάθεση σας να βοηθήσουμε τόσο στα αρχικά στάδια ενημέρωσης σας όσον αφορά την πρακτική λειτουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης του νόμου 4430/2016 όσο και να σας βοηθήσουμε στην σύσταση της και σε όλη την απαραίτητη διαδικασία στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του υπουργείου Εργασίας όσο και με καταρτισμένους και έμπειρους οικονομολόγους στην σύνταξη του επιχειρηματικού σας πλάνου και με ειδικευμένους λογιστές και δικηγόρους που ίσως χρειαστείτε στην διαδικασία σύστασης σας.

Αν έχετε απορίες δείτε εδώ στις πιο συχνές η αν δεν υπάρχει απάντηση στείλτε μήνυμα από την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Μην καθυστερείτε και ελάτε σε επαφή μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε πιο κάτω η χρησιμοποιώντας έναν από τους τηλεφωνικούς αριθμούς στην συνέχεια.

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε για την σύσταση της Κοινωνικής σας Επιχείρησης με ένα μικρό κόστος είναι οι παρακάτω

1. την ορθότερη σύνταξη του καταστατικού
2. την ηλεκτρονική κατάθεση του και των άλλων δικαιολογητικών
3. την φυσική τους κατάθεση στο μητρώο κοινωνικής οικονομίας
4. ένα βασικό επιχειρηματικό πλάνο
5. ένα πρακτικό γενικής συνέλευσης για ανάδειξη μελών διοικούσας επιτροπής
6. ένα πρακτικό διοικούσας επιτροπής για κατανομή ρόλων
7. ένα πρακτικό διοικούσας επιτροπής για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού
8. κατάθεση προσθέτων στοιχείων και φυσικά και ηλεκτρονικά μετά την έναρξη στην εφορία
9. εκτύπωση ειδικά σημασμένων σελίδων Α4 για την ηλεκτρονική τήρηση των πρακτικών
10. υποβολή επιπρόσθετων στοιχείων μετά την έναρξη
11. ενημέρωση του ηλεκτρονικού μητρώου μετά την έναρξη
11. δωρεάν τεχνική υποστήριξη εφ’όρου ζωής της ΚοινΣΕπ

Σας ευχαριστούμε για την απόφαση να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη – Σάββατο  10:00 – 22:00
Κυριακή και Τετάρτη 10:00 – 18:00

+30 693 102 5400 – Wind
+30 6956 6956 66 – Vodafone
Αγγελος ΦίσκιληςΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo