FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 100 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ

Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.

Το θεατρικό πανόραμα του Γ. Σουρή “Ως πότε τέλος πάντων, θα λέγωμεν “ως πότε”” θα απολαύσει το κοινό από τον γνωστό Καλαματιανό ηθοποιό Αλέκο Κολλιόπουλο τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο “Art farm Μαρίνη” στη Μεγάλη Μαντίνεια.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο και στο “Art farm”. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ στο ταμείο και 7 στην προπώληση. Η παραγωγή είναι της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Πράματα και θάματα”. Μαζί με τον Α. Κολλιόπουλο παίζουν οι: Ν. Μανούσου, η μικρή Μαρίνα. Σκηνοθετούν ο Α. Κολλιόπουλος και η Γ. Μουρδουκούτα, ενώ η μουσική επιμέλεια είναι του Α. Κολλιόπουλου.

Για το θέμα δόθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο “Κύμα”. Η ηθοποιός Εύη Γιαννακοπούλου από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Πράματα και θάματα” ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή στις δράσεις που έγιναν φέτος. Αυτές ήταν: σεμινάριο εκφραστικών μέσων, πιλοτική συνεργασία με την ΙΚΕΑ και το “Διάζωμα”, αναπαράσταση σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, αφιέρωμα στον Χατζιδάκι, δραματοποίηση παραμυθιού με το ΚΕΘΕΑ, παραστάσεις με το έργο “Ενα μπαούλο θέατρο”. “Στόχος μας είναι οι συνεργασίες, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι προχωρά ο πολιτισμός”, σχολίασε η ίδια.

Ο Αλέκος Κολλιόπουλος κάλεσε τον κόσμο στο “Art farm” τη Δευτέρα στις 9 μ.μ. και θύμισε στους νεότερους τι ήταν το “πανόραμα” στον κινηματογράφο. Ευχαρίστησε για τη συμβολή της την επιχειρηματία Νάντια Μανούσου και το Σωτήρη Μαρίνη για τη φιλοξενία. “Το “Art farm” είναι μια ανάσα ψυχής” πρόσθεσε.

Η Γ. Μουρδουκούτα ξεκίνησε με τα λόγια του Θουκυδίδη: “Να φοβάσαι περισσότερο τα δικά μας λάθη, παρά τα σχέδια των εχθρών μας”. Είπε πως η εποχή στην οποία έγραψε τα κείμενά του ο Σουρής, χαρακτηρίζεται από εθνικό διχασμό, πόλωση, πτωχεύσεις, δημαγωγία, δικομματισμό. Τα θέματα αυτά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι επίκαιρα μέχρι και σήμερα, μέσα σε ένα μεγάλο, δυσκίνητο κράτος. “Η ιστορία όμως, πρέπει να είναι συμφιλιωτική” κατέληξε.

Ο Σωτήρης Μαρίνης εξέφρασε τη χαρά του για τη φιλοξενία του έργου αυτού και υπογράμμισε την καλλιτεχνική αξία του Αλέκου Κολλιόπουλου. Εκανε για άλλη μια φορά γνωστό πως όποιος φορέας ή σύλλογος θέλει, το “Art farm” είναι ανοικτό σε νέες συνεργασίες. Κλείνοντας, είπε πως δυστυχώς οι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα βραδιές δεν θα γίνουν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Τέλος η Νάντια Μανούσου δήλωσε ενθουσιασμένη με τη νέα αυτή συνεργασία.

https://www.eleftheriaonline.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!

loading...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

Comments

comments

© 1141 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
?

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Σας βοηθούμε στην σύσταση της ΚοινΣεπ σας δείτε εδώ!

καλέστε για ενημέρωση σε ένα από τα τηλέφωνα εδώ 69310.25400 - wind / 6956.6956.66 - vodafone
η στείλτε μήνυμα από εδώ για κάθε σας απορία η ανάγκη βοήθειας στην σύσταση της ΚοινΣΕπ σας

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Προσοχή – ΔΕΝ έχουμε καμία οργανική σχέση με το Υπουργείο Εργασίας

images

Monthly Stats 2012 - 2017