Δωρεες – Donations


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 5χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 190 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Η ιστοσελίδα μας είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένης δομής για συνεργασία στην προώθηση την στήριξη και την ενδυνάμωση της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα με την αναγνωρισιμότητα και την υποστήριξη που έχει προσφέρει από το 2012 στον χώρο. Ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ.


Εσύ έχεις ενημερωθεί για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας;


Η ενημερωτική ιστοσελίδα που έχετε επισκεφτεί είναι εθελοντικό έργο, αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε στο υποστήριξη του έργου αυτού που τόσα έχει προσφέρει στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση παρακαλούμε πατήστε στο PayPal link και δώστε όποιο ποσό έχετε την ευχαρίστηση για να πληρωθούν τα διάφορα έξοδα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας.

Άλλοι τρόποι υποστήριξης είναι με το να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω διαδικτύου προτιμώντας την σελίδα μας εδώ που σας παρέχει συνολική ενημέρωση από όλα τα Deals Sites που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Καθημερινά συλλέγουμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε στις καλύτερες τιμές!

Από την Ομάδα λειτουργίαςΧρήσιμα που πρέπει να διαβάσεις για την δική σου ενημέρωση!


Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo