Subscribe: FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.), έχοντας υπόψη: – Τις διατάξεις του άρθρου 12 του ν. 2716/1999 περί Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης. – Την υπ’ αριθ. 8 – 06/09/2016 απόφαση Δ.Σ (θέμα 5)

ΚΑΛΕΙ ΚοινΣΕπ εδρεύουν στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικεύονται με κύρια ή δευτερεύουσα ιδιότητα στην σίτιση, όπως υποβάλλουν προσφορά με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, στην «Παροχή υπηρεσιών σίτισης (catering) για την κάλυψη αναγκών του ‘’Οικοτροφείου ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση και σοβαρές ψυχικές διαταραχές, «ΑΘΗΝΑ»’’ διάρκειας δέκα (10) μηνών

Προθεσμία υποβολής προσφορών: Τρίτη 01/11/2016 και ώρα: 14:00

Τρόπος υποβολής:

Α. ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Koinep@pepsaee.gr ή/και Info@pepsaee.gr
Β. ταχυδρομικώς στην οδό Ηπείρου 41- Αθήνα 10439 Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας – «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου»/ ΠΕΨΑΕΕ. (link)

Τεχνικές Προδιαγραφές

Α. Ημέρες σίτισης: 5 (Δευτέρα έως και Παρασκευή)
Β. Ενδεικτικό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο για τη σίτιση των φιλοξενούμενων ενοίκων :

Μεσημεριανό :

– 1 φορά το πενθήμερο κρέας (Κοτόπουλο φιλέτο ή χοιρινό ή μοσχάρι ή αρνί κλπ.)
– 1 φορά το πενθήμερο ψάρι
– 1 φορά το πενθήμερο όσπρια (φασόλια ή φακές ή ρεβίθια κλπ. )
– 1 φορά το πενθήμερο λαδερά (αρακάς ή φασολάκια ή μπριάμ ή γεμιστά ή μπάμιες ή σπανακόρυζο ή μουσακά ή λαχανοντολμάδες κλπ.)
– 1 φορά το πενθήμερο ζυμαρικά (παστίτσιο, μακαρόνια με σάλτσα, λαζάνια, πέννες, κλπ)

Βραδινό :

Το βραδινό θα είναι πιο ελαφρύ, και ενδεικτικά μπορεί να περιλαμβάνει : πατάτες φούρνου, πίτσα, πίττες, γιαούρτι, κριθαράκι, ομελέτα, σούπες, σουφλέ λαχανικών, σουβλάκια κλπ.

Σαλάτα εποχής : θα δίνεται με κάθε γεύμα (βραδινό και μεσημεριανό) αγγουροντομάτα, λάχανο-καρότο, μαρούλι, μπρόκολο βραστό ,κουνουπίδι βραστό, ή και άλλα βραστά λαχανικά, ψητά λαχανικά κλπ.

Φρούτο εποχής: ροδάκινο, νεκταρίνι, σταφύλι, μήλο, μανταρίνι, πορτοκάλι, ακτινίδιο, δαμάσκηνο κ.α..

Σημείωση 1η:
Οι πρώτες ύλες θα είναι αρίστης ποιότητας και θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από τη Νομοθεσία, ιδιαίτερα να ληφθεί υπόψη ότι η σίτιση αφορά κυρίως ηλικιωμένους και ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. έχει το δικαίωμα εποπτείας της καλής εκτέλεσης της σύμβασης και ειδικότερα τον έλεγχο της γνησιότητας και ποιότητας των χρησιμοποιούμενων υλικών, τον έλεγχο της ποσότητας και του βάρους των χορηγουμένων μερίδων φαγητού, της κατάστασης των χρησιμοποιούμενων σκευών και ειδών μεταφοράς των τροφίμων. Η εποπτεία αυτή διενεργείται όλες τις ώρες και ημέρες από την αρμόδια Επιτροπή της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

Σημείωση 2η:
Το ακριβές εβδομαδιαίο μενού θα προκύπτει από το μενού που θα αποστέλλει ανά πενθήμερο ή δεκαήμερο ο Συντονιστής ή η Επιστημονικά Υπεύθυνη ή η αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας, το οποίο υποχρεούται να ακολουθεί απαρεγκλίτως ο ανάδοχος. Για το διατροφικό πρόγραμμα ακολουθούνται οι οδηγίες του διατροφολόγου που συνεργάζεται με το Οικοτροφείο για τον καθορισμό κανόνων διατροφής τόσο για το σύνολο των ενοίκων όσο και για την αντιμετώπιση ιδιαιτεροτήτων που είναι σε συνάρτηση παθολογικών ευρημάτων.

Σημείωση 3η:
Ο ανάδοχος οφείλει να προμηθεύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή 1 μεσημεριανό γεύμα και 1 βραδινό γεύμα για καθέναν από τους 15 ενοίκους του οικοτροφείου «Αθηνά», ήτοι 6.000 γεύματα (15 άτομα x 2 γεύματα ημερησίως x 200 ημέρες) (διάρκεια δέκα (10) μηνών).

Σημείωση 4η:
Στην περίπτωση απουσίας ενοίκων λόγω νοσηλείας ή διανυκτερεύσεων εκτός οικοτροφείου και με έγκαιρη γνωστοποίηση του αναδόχου (δύο ημερών) ο αριθμός των προς παράδοση γευμάτων και η χρέωση θα μειούται αντιστοίχως.

Σημείωση 5η:
Η οικονομική προσφορά θα δοθεί με δύο τρόπους:

Α. τιμή κόστους ανά είδος γεύματος (τιμή για μεσημεριανό-τιμή για βραδινό)
Β. τιμή ανά γεύμα (μέση τιμή γεύματος). Δεν δύναται να υπερβεί την τιμή 3,20€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Να εξετασθεί από τους προσφέροντες η δυνατότητα παροχής δωρεάν (προσφορά) δύο γευμάτων σε κάθε τμήμα του ημερήσιου menu (μεσημέρι και βράδυ).

Ο Πρόεδρος και Νόμιμος εκπρόσωπος
Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

loading...

Comments

comments

© 2016 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Η ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org στο πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης της στην στήριξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα που πιστά υπηρετεί εδώ και πάνω από 3 χρόνια δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια Θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και σας καλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον για ένταξη στην δομή αυτή συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

imgimagesΕίναι σε πλήρη λειτουργία πλέον ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του νόμου 4019/11 και φιλοξενούμε πάνω από 200 ΚοινΣΕπ με τις δράσεις τους και τις πληροφορίες επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα. Μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε σε όλη την Ελλάδα, οι τρόποι αναζήτησης είναι πολλοί. Η δική σου ΚοινΣΕπ είναι μέσα; enter

images

Monthly Stats 2012 - 2016