Subscribe: FaceBook Twitter

ΔΙΚΤΥΟ - Κοιν.Σ.Επ. | Η Μοναδική ενημερωτική πύλη για τις δράσεις των Κοιν. Συν. Επιχειρήσεων όλης της Ελλάδας - από τον Δεκέμβρη του 2012 σας βοηθούμε στα πρώτα σας βήματα και όποτε μας χρειάζεστε! Με την υποστήριξη κοινωνικών επιχειρήσεων και εθελοντών για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας στην Ελλάδα | Επικοινωνία


invoicing-options-elΗλεκτρονική τιμολόγηση – Ισχυρό εργαλείο για μοντέρνους επαγγελματίες

Μέχρι λίγα χρόνια πριν, αν ο επαγγελματίας μιας μικρομεσαίας επιχείρησης ήθελε να οργανώσει ηλεκτρονικά την τιμολόγησή του είχε δύο επιλογές:

  • Να ακριβοπληρώσει ένα λογιστικό πακέτο τιμολόγησης, το οποίο ενδεχομένως να χρειαζόταν αρκετό χρόνο στο να παραμετροποιηθεί και αρκετά χρήματα σε ώρες επί ωρών τεχνικής «υποστήριξης», ή
  • να μεταφέρει τα δεδομένα του σε χαοτικά αρχεία word και excel τα οποία μπορούν να χαθούν, να αλλοιωθούν από τον οποιοδήποτε κοκ.

Καμία όμως από τις παραπάνω δύο επιλογές δεν έδιναν λύση στο πρόβλημα του επιχειρηματία. Τα παραδοσιακά λογιστικά πακέτα είναι πιο περίπλοκα από αυτό που χρειάζεται και σαφώς πιο ακριβά από το να τιμολογεί σε πίνακες του excel.Γι αυτούς και ακόμη περισσότερους λόγους, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας η ηλεκτρονική τιμολόγηση. Εκτός του ότι αποτελεί Κοινοτική Οδηγία, τα οφέλη της τιμολόγησης στο cloud είναι πολλαπλά, ιδιαίτερα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» της Οικονομίας μας.

Για τον επιχειρηματία ή τον ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να περάσει στην ηλεκτρονική εποχή της τιμολόγησης, η υπηρεσία Elorus είναι μια από τις πλέον αξιόπιστες και ικανές προτάσεις, με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι πρόκειται για 100% ελληνική προσπάθεια.

Το Elorus αποτελεί σήμερα ίσως την πιο ολοκληρωμένη λύση cloud τιμολόγησης, προσφέροντας παράλληλα μια γκάμα συνοδευτικών υπηρεσιών που διευκολύνουν τον επαγγελματία να παρακολουθεί τους οικονομικούς δείκτες της εταιρείας του σε συμπιεσμένο χρόνο και κόστος.

Η διαδικασία έκδοσης τιμολογίων με το Elorus είναι γρήγορη, οικονομική και εύκολη ιδιαίτερα για όσους έχουν πείρα στη διαχείριση online εφαρμογών, όπως το Gmail ή το Facebook. Επιπλέον, τα παραστατικά σας αποκτούν επαγγελματική εμφάνιση καθώς προσφέρονται 4 templates με διάφορες χρωματικές παραλλαγές για να διαλέξετε.
Ένα ακόμα προφανές πλεονέκτημα έχει να κάνει με την άμεση και διαρκή πρόσβαση του χρήστη στα δεδομένα της επιχείρησής του μέσω της cloud τεχνολογίας από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Προέκταση αυτής της λειτουργικότητας είναι η εύκολη πρόσβαση των υπαλλήλων και συνεργατών μιας επιχείρησης όπως π.χ. ο λογιστής.

Αυτόματα εξαφανίζονται τα διαχειριστικά κόστη επικοινωνίας μεταξύ συνεργατών και μειώνονται στο ελάχιστο τα έξοδα σε, περιττά πλέον, αναλώσιμα! Τα παραστατικά αποστέλλονται στους παραλήπτες μέσω e-mail με το πάτημα ενός κουμπιού και οι επαγγελματίες μπορούν να πληρωθούν online, μέσα από τους υποστηριζόμενους παρόχους πληρωμών.

Τέλος, μπορείτε μέσω του δημόσιου προγραμματιστικού API της εφαρμογής να αυτοματοποιήσετε λειτουργίες ανάλογα με τη ροή των εργασιών σας ή ακόμα και να διασυνδέσετε εξωτερικές πλατφόρμες με το Elorus!
Για όσους θα ήθελαν να την δοκιμάσουν, η υπηρεσία Elorus παρέχει δωρεάν πλάνο το οποίο δεν λήγει ποτέ και μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες τιμολόγησης ενός επαγγελματία που συνεργάζεται με 3 πελάτες/προμηθευτές το μήνα. Αποτελεί επίσης, το πλάνο «εξοικείωσης» του χρήστη με την εφαρμογή πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιο επί πληρωμή πλάνο. Η “Pay-as-you-grow” πολιτική χρεώσεων είναι ευέλικτη ώστε να αναβαθμίζετε τη συνδρομή σας όποτε και εφόσον μεγαλώσει η επιχείρησή σας, χωρίς να στερείστε λειτουργίες ακόμα και στο δωρεάν πλάνο.

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι μια καινοτόμος, για τα ελληνικά δεδομένα, λύση η οποία θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της online τιμολόγησης, οργανώστε τα οικονομικά της εταιρείας σας και εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύατε εως σήμερα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα άρθρα μας με αυτή την ένδειξη (L)* είναι στα πλαίσια του Δια Βίου Μάθησης πρόγραμμα μας με χρήσιμα άρθρα για όλους τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες και όποιον άλλο ενδιαφέρεται, μια συλλογή χρήσιμων άρθρων από εξειδικευμένες σελίδες. Και όλα τα μαθήματα είναι συγκεντρωμένα σε αυτή την κατηγορία https://goo.gl/j0nWfo 

loading...

Comments

comments

© 2016 ΔΙΚΤΥΟ – Κοιν.Σ.Επ. · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. More Info | Close
Close

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Η ενημερωτική πύλη KoinSEp.Org στο πλαίσιο ανάπτυξης της δράσης της στην στήριξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα που πιστά υπηρετεί εδώ και πάνω από 3 χρόνια δημιουργεί στο κέντρο της Αθήνας μια Θερμοκοιτίδα ανάπτυξης της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και σας καλεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον για ένταξη στην δομή αυτή συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

imgimagesΕίναι σε πλήρη λειτουργία πλέον ο πρώτος και μοναδικός κατάλογος αφιερωμένος στην παρουσίαση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του νόμου 4019/11 και φιλοξενούμε πάνω από 200 ΚοινΣΕπ με τις δράσεις τους και τις πληροφορίες επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα. Μέσα από το περιβάλλον αυτό μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε άμεσα αυτό που ζητάτε σε όλη την Ελλάδα, οι τρόποι αναζήτησης είναι πολλοί. Η δική σου ΚοινΣΕπ είναι μέσα; enter

images

Monthly Stats 2012 - 2016