Πλαστικά καπάκια, βάρους 310 κιλών, προσέφερε η ομάδα «ΔΙΑΣ» στην ΚοινΣΕπ «Ένα παιδί μετράει τα άστρα»


Εάν αποφασίσετε την δημιουργία της δικής σας ΚοινΣΕπ και έχετε μια καλή ιδέα που πληροί τα κριτήρια του νόμου 4430/2016 ελάτε σε επαφή μαζί μας από εδώ για να σας βοηθήσουμε με την 10χρονη εμπειρία μας στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας και στην Δημιουργία άνω των 600 Επιτυχημένων ΚοινΣΕπ


Πλαστικά καπάκια, βάρους 310 κιλών, προσέφερε η ομάδα «ΔΙΑΣ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην ΚΟΙΝΣΕΠ «Ένα παιδί μετράει τα άστρα», τόσο για τις περιβαλλοντικές όσο και για τις κοινωνικές της δράσεις.

Από την πλευρά της, η Επιχείρηση ευχαρίστησε και δημόσια την ομάδα «ΔΙΑΣ» για τη συμμετοχή, την κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία που είχαν, προκειμένου να μεταφερθούν τα καπάκια στην Αθήνα.

Το «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που εστιάζει στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για την Oικολογία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Στόχος είναι να διαχειριστούν υλικά που μπορούν να ανακτηθούν, να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν με διαλογή στην πηγή, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Σε μήνυμά της δε για την προσφορά των αστυνομικών της Μεσσηνίας αναφέρει:

«Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναλαμβάνουν την πρόληψη και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών. Κάνουν συνεχώς περιπολίες από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν περιορίζονται μόνο στα καθήκοντα καταστολής κάθε εγκληματικής δραστηριότητας αλλά ανταποκρίνονται καθημερινά στον πολίτη, στηρίζοντάς τον με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης».